ideeamarket

S.C IDEEA MARKET SRL
Anul fondarii:
2016
Adresa:
077190 Voluntari, Bd. Dunarii Nr. 71 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0773339591
1
0
0
0
0
4
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre ideeamarket!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Am comandat o motocoasa si am probleme cu demaroul de noua si v-am dat mail dar imi spuneti ca este produse consumabile, poi stati asa daca sar ce am cumparat o ce sa fac? Sa cumpar alt demaror pe banii mei. astept raspuns si poate si produsul

 

Nu am primit capsele de aparat de legat via, factură cu SERIA IDMRK, Nr. 1922, din25 03 2019, vă rog să mi le trimiteți. Multumesc.

 

Nu recomand. Afiseaza produse calitative si pret in condordanta cu calitatea produsului afisat si in colet trimit produse care nu merita banii platiti, trimit produse diferite atat din punctul de vedere al brandului cat si al calitatii.

 

ideeamarket (5 luni)

Buna ziua,
Deoarece nu am gasit un identificator al comenzii in comentariul dumneavoastra, al facturii insotitoare sau macar numele pe care s-a facut comanda, va rugam sa specificati numarul comenzii, precum si produsele de proasta calitate pe care sustineti ca le comercializam.
In caz contrar vom solicita stergerea acestui review care la prima vedere are rolul de a crea o imagina proasta magazinului nostru.
Va multumim si o zi cat mai frumoasa va dorim !

Am cumparat drujba Ieto X8 de la IDEEAMARKET, partener EMAG, in data de 20 sau 21. 11. 2017. A sosit in colet fara factura. Am vrut sa o folosesc pentru prima data dupa 1 an de la achizitionare si am constatat ca nu functioneaza pompa de ulei care ar trebui sa dea ulei la lant. Am contactat IDEEAMARKET si mi s-a spus ca pentru service trebuie sa trimit copie dupa factura si produsul. De

 

ideeamarket (5 luni)

Garantia se acorda in baza certificatului de garantie si a facturii, documente care insotesc orice produs expediat din depozitul nostru si pe care aveti obligatia de a le pastra.
Am facut o exceptie si am primit drujba in service fara aceste documente, drujba a ajuns in service crapata din cauza clientului care a strans prea tare prezoanele, drujba a fost reparata cu cheltuielie aferente suportate de noi, chiar daca defectiunea a fost cauzata de client si chiar daca clientul a spus ca drujba nu a fost folosita un an de la achizitionare dar a ajuns la noi intr-o stare avansata de folosire.
Va multumim oricum pentru aceasta recenzie si va sfatuim sa si intretineti drujba daca vreti sa o aveti mult timp !