https://www.babyaz.ro

VERTEX DIGITALIA SRL
Anul fondarii:
2020
Tel.:
0750845040
Despre noi
Suntem Babyaz.ro – Magazin online de articole pentru copii, o echipa tanara, dinamica si dornica de a contribui, prin calitatea serviciilor noastre, la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic, si, implicit, la dezvoltarea acestuia.

Asa cum cu totii stim - copilăria este o sărbătoare pe care o sărbătorim zilnic, de aceea, inspirați de fericirea pe care copiii o aduc în viața noastră susținem părinții în fiecare pas al acestei aventuri, punandu-le acestora la dispozitie produsele ce le permit copiilor sa isi dezvolte abilitati diverse, sa desfasoare activitati creative si totodata educative, sa petreaca timp impreuna unii cu ceilalti.

Jucariile sunt atractia principala a copiilor. Indiferent ca este vorba de papusi, figurine de actiune, jucarii de construit, masinute cu telecomanda, plastilina, trenuri de jucarie, piste si garaje, jucarii educative si creative, copiii se pot bucura de brandurile consacrate de jucarii: Hasbro, Hola, Keel Toys, Mattel, Simba, Spin Master, Trefl, TY, Welly, etc iar parintii pot alege din multitudinea de produse destinate bebelusilor.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Păreri

Spune-ţi părerea despre https://www.babyaz.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii