HiFi Center

Sc Acustic Mall SRL
Anul fondarii:
2010
Adresa:
020992 Bucuresti, Str. Sperantei nr. 29, Parter, Sector 2 (Magazin offline)
Tel.:
0749988186
3
2
0
0
0
2
Despre noi
HiFi Center este magazinul online in care gasesti o gama variata de produse audio/video pentru casa ta. Magazinul nostru dispune de un showroom unde puteti beneficia de sfaturile si recomandarile venite din parte echipei noastre.
Programul de lucru: L - V 10:00 - 19:30
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Fax
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre HiFi Center!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

feriti-va de acest magazin. nu au nimic pe stoc, este decat faza cu stoc la furnizor, probabil vor decat trafic pe internet. Iti pierzi vremea, facand o comanda, care va fi in"Pending", nu iti va raspunde nimeni. In nici un caz sa nu platesti in avans cu cardul pe internet, ci doar ramburs, daca it vor trimite ceva secolul acesta. Daca vor trimite bineinteles ca voi refuza, doar nu stau

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un preamplificator de pickup (pret 1600 ron). Am primit culoarea dorita de mine (erau 2 variante) , insa avea un mic defect de la transport probabil. L-am returnat pt. a fi schimbat de producator, timp in care am primit alt preamplificator (de alta culoare) pana vine cel nou. Acesta a ajuns in cutia sigilata de la producator dupa un timp si fara nici o alta problema.
Totul

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt "de treaba" pana apar probleme.
Am cumparat de la ei un set de boxe pentru a le imperechea cu un amplificator (2500 lei) pe care il aveam. Am mers la ei in showroom, au mi-au pus la dispozitie un amplificator identic plus setul de boxe pe care il doream. A sunat minunat, fac comanda, 2100 lei, se livreaza in cateva zile.
Conectez totul acasa si surpriza, ce se auzea nu avea lega

 
Părerea Cumpărătorului

Magazinul HiFiCenter a dat dovada de un profesionalism ridicat cand am comandat anul acesta de Black Friday un sistem Home Theater. Produsele au ajuns a doua zi, insotite de factura si garantie.

Deja recomandasem unui prieten sa cumpere de la ei datorita reducerilor excelente, dar de acum voi recomanda si altora in viitor datorita oamenilor de acolo.

 
Magazine

Magazine

HiFi Center(magazin offline)
Adresa: 020992 Bucuresti, Str. Sperantei nr. 29, Parter, Sector 2
Telefon: 0749988186
Program de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Sambata Inchis
Duminica Inchis