grandoffice

Grand Office Concept SRL
Anul fondarii:
2018
Adresa:
01239 Bucuresti, Timisoara 90 (Punct de colectare)
Tel.:
0751638351
Despre noi
Inca de la infiintarea societatii GRAND OFFICE CONCEPT am urmarit sa oferim clientilor nostri produse si servicii de inalta calitate si sa adoptam o politica de preturi flexibila.

Societatea GRAND OFFICE CONCEPT se afla intr-un proces permanent de dezvoltare si extindere, avand in centrul actiunilor noastre nevoile clientilor.

Avand in spate o echipa cu experienta in domeniu de peste 10 ani, venim in intampinarea unui numar mare de clienti, din domeniul public sau privat, din Bucuresti si din tara, cu o gama diversificata de produse disponibile in stoc la preturi avantajoase bazandu-ne pe calitatea produselor in raport cu pretul oferit.

Grand Office tine cont de necesitatile clientilor si de bugetul acestora. Astfel am evaluat posibilitatile de a oferi o varianta usoara, fiabila dar, in acelasi timp, sa cream un avantaj pentru afacerea lor.

Daca sunteti societate din domeniul public si doriti sa colaboram, ne gasiti prezenti si activi si in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP) pe site-ul www.e-licitatie.ro cu un catalog de produse pe care il puteti accesa pentru o cumparare directa ( in cazul in care nu regasiti in catalogul e-licitatie un produs prezent pe site-ul nostru, va rugam sa ne contactati pentru a remedia aceasta situatie prin validarea acestuia pe catalogul e-licitatie).

Stim ca petreci mare parte din zi la birou asa ca venim in ajutorul tau cu solutii complete si peste 5000 de produse de calitate la standarde europene:

– Produse din hartie: hartie de copiator, plicuri, etichete autoadezive, hartie imprimanta, role din hartie, registre , bloc notess-uri, caiete pentru birou, cuburi, tipizate, carton carti vizita, hartie foto, hartie milimetrica, hartie colorata, hartie in formate mari.

– Organizare si arhivare: dosare carton, dosare plastic, mape din carton, mape si serviete din plastic, spire plastic, bibliorafturi.

– Ambalare si marcare: benzi adezive, marcatoare, consumabile, diferite produse pentru ambalare.

– Comunicare si prezentare: flipchart, table magnetice, panouri de pluta, mape de prezentare, accesorii pentru indosariere.

– Produse scolare: acuarele, carioci, creioane, creioane colorate, pensule, stilouri, pixuri, caiete scolare, radiere, rigle si alte accesorii, penare, ghiozdane.

– Instrumente de scris: creioane, creioane mecanice, corectoare, pixuri, rollere, stilouri, textmarkere.

– Accesorii pentru birou: cub hartie cu suport, post – it, capsatoare, calculatoare de birou, cerneala, CD-uri, DVD -uri, perforatoare, agrafe, capse, banda adeziva, indigo, lipici, tus pentru stampile, tusiere, tavite pentru documente, suporti verticali pentru reviste, suporti instrumente de scris.

– Promotionale: agende, calendare, felicitari, pixuri, brichete , sacose.

Indiferent de locatie ( in Bucuresti sau in tara), produsele GRAND OFFICE vor ajunge in timp util in biroul tau!

Un singur furnizor-solutii multiple-proces simplu de comanda-termen de plata-livrare rapida-consultanta personalizata.

Adresa:Bd.Timisoara nr.90,Sector 6, Bucuresti
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre grandoffice!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Magazine

Punct de preluare

grandoffice(punct de colectare)
Adresa: 01239 Bucuresti, Timisoara 90
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0751638351
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
grandoffice
01239 Bucuresti, Timisoara 90