gps-auto.ro

AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL
Anul fondarii:
2006
Adresa:
400409 Cluj-Napoca, Str. Sapatorilor, nr. 5 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0756 103 951
5
2
0
0
0
0
Despre noi
Suntem unul dintre primele magazine online cu produse și accesorii din domeniul auto. Începând cu anul 2006, fiecare interacțiune cu clienții noștri ne-a determinat să răspundem nevoilor fiecăruia într-un mod personalizat și profesionist. Ne străduim să iți oferim o experiență de cumpărare completă, ușoară și, mai ales, care să corespundă perfect nevoilor tale. De aceea, am ascultat permanent cerințele pieței.

Cel mai important exemplu în această direcție este brandul nostru Smailo, lansat în 2008, ca urmare a creșterii cererii consumatorilor pentru produse dedicate de navigație GPS, dar și din dorința AROBS de a-și consolida poziția pe piața dispozitivelor cu GPS încorporat. Smailo cuprinde acum o gamă extensă de sisteme de navigație, camere auto, car kit-uri, fiind într-o continuă dezvoltare.

Pe lăngă brandul Smailo, ne-am mărit portofoliul de produse cu branduri sonore precum Garmin, Mio sau TomTom, adăugând și categorii noi de produse, precum sisteme auto audio, stații radio, scaune auto pentru copii, anvelope, căști de motocicletă.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre gps-auto.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Livrare rapida, produsul a corespuns specificatiilor de pe site. Am primit consiliere pentru informatiile suplimentare solicitate.

 
Părerea Cumpărătorului

Varietate mare de produse si livrare rapida.