FURGON SERV

FURGON SERV
Denumirea firmei
SC FURGON SERV SRL
Anul fondarii:
1997
Adresa:
600026 BACAU, 9 MAI, NR.21 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0234.581.839, 0757.778.890
3
1
0
0
0
1
Despre noi
SC FURGON SERV SRL
STR. 9 MAI, NR.21, BACAU
PROGRAM: L-V 08:00-13:00
14:00-17:00
S-D INCHIS
CONTACT :0234.581.839
0757.778.890
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre FURGON SERV!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Personalul firmei Furgon lipsit de profesionalism si manageriat slab, slab. Nu incheie contracte scrise pentru servicii pentru ca nu sunt capabili sa respecte termenele. Promit ca rezolva pentru a te prinde si te amana luni de zile. Lucrarea de instalare aparat de aer conditionatpe care am rezolvat o in 3 zile cu alta firma la ei am asteptat o luna jumatate si ma amanau in continuare. In

 

FURGON SERV (4 săptămâni)

Intelegem supararea doamnei Balaita, pentru ca, intradevar, nu am vrut sa-i montam aerul conditionat, deoarece nu ne dorim astfel de clienti. Acum 2 ani am montat o centrala termica la dumneaei cu contract, cu termene respectate si a fost foarte multumita, insa i-a propus inginerului nostru de executie sa faca o alta lucrare, la NEGRU. De data aceasta ne-a solicitat sa-i montam un aparat de aer conitionat pe care il avea cumparat deja si avea si un inceput de montaj pentru acel aparat de aer conditionat ( niste tevi trase). O echipa de la noi a mers totusi la fata locului si au constat ca lucrurile nu erau chiar in ordine, pentru rezolvarea problemei fiind necesar un timp suplimentar. In timp ce colegii au prezentat telefonic la firma situatia, cinstita doamna le-a propus sa faca lucrarea la NEGRU, drept pentru care am refuzat sa mai facem acea lucrare.

Foarte profesionisti, comanda a ajuns rapid.