eurounelte.ro

eurounelte.ro
Denumirea firmei
Euro Unelte Trading SRL
Anul fondarii:
2015
Adresa:
021233 Bucuresti, Str.Orzari Nr.15-17 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0728051884
Despre noi
Suntem un brand 100% romanesc, lansat in 2015, anul in care a luat nastere si magazinul nostru online eurounelte.ro.
La eurounelte.ro gasiti produse inovative si de calitate dovedita pe piata din Romania. Compania asigura suport si service la un inalt nivel pentru toate produsele comercializate respectand politica Uniunii Europene.

Creat din dorința de a ajuta micii fermieri, Eurounelte iti pune la dispozitie toate uneltele necesare pentru mentinerea gradinii ori a unui teren agricol, pentru ca, atunci cand sunt facute cum trebuie, gradinaritul si lucrul pamantului se pot transforma in unele dintre cele mai profitabile afaceri.

Tot noi suntem cei care iti vom da o mana de ajutor intr-ale gradinaritului.
Fie ca vorbim despre taierea pomilor, udarea plantelor, sapat, sudura, producerea vinului sau despre intretinerea gazonului, iti oferim toate resursele de care ai nevoie, astfel incat sa iti usuram munca in gospodarie si sa obtii rezultate demne de un profesionist.

Slujba noastra nu se termina atunci cand finalizati comanda si nici cand va livram produsele! Vom considera ca ne-am indeplinit misiunea atunci cand vom primi feedback-ul tau pozitiv!
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre eurounelte.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii