Euro-Produse

SC European-Med Prod SRL
Anul fondarii:
2006
Adresa:
050909 Bucuresti, Aleea Salaj Nr 10 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0720865728
Fax:
0318152887
3
1
0
0
0
1
Despre noi
European Med Prod ofera aparatura medicala si consumabile cum ar fi aparate pentru masurarea colesterolului, trigliceridelor, glicemiei acid lactic, analizoare corporale, glucometre, electrocardiografe portabile, tensiometre automate sau clasice, stetoscoape, electrostimulatoare transcutanate pentru stimularea sistemului nervos sau pentru masaj, termometre, purificatoare si umidificatoare ale mediului ambiental, pedometre, cantare de bucatarie pentru masurarea precisa a alimentelor din dieta, etc.

European Med Prod este o societate specializata in comercializarea online de aparatura medicala si consumabile pentru utilizarea in ambulatoriul de specialitate, unitati sanitare precum si la domiciliul pacientilor.

Oferim peste 1500 de produse medicale cu inalte standarde de calitate la un raport pret/ calitate net in favoarea cumparatorilor si utilizatorilor.

European Med Prod este distribuitor al marcilor: Beurer, Moretti, Lanaform, Sanitas, Littmann, Riester, Seca, Panasonic, Tiens, etc

Scopul European Med Prod este sa oferim produse de calitate la preturi rezonabile oricui are acces la internet, de a "subventiona" pretul pentru sanatate si sa livram produsele catre clienti in conditii de siguranta, rapid, discret si convenabil.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Posta romana
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Fax
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Euro-Produse!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am incercat sa command un produs de pe acest site, produsul fiind mentionat ca existand pe stoc, am completat comanda, iar inainte de a confirma comanda finala, am sunat la numarul afisat unde o persoana mi-a spus ca nu este pe stoc. La intrebarea mea de ce pe site figureaza ca ar fi pe stoc si finalizand comanda as fi asteptat in zadar livrarea, mi s-a raspuns ca ar trebui sa imi dau

 

Euro-Produse (4 ani)

Euro-Produse face toate eforturile posibile ca datele referitoare la pretul si disponibilitatea produselor sa fie exacte. Exista situatii rar intalnite, cand unul dintre distribuitorii nostri sa modifice preturile sau disponibilitatea, fara ca noi sa fim anuntati in prealabil.
Din acest motiv, orice comanda plasata de dvs., va fi controlata si vom reconfirma telefonic cu dvs., atat pretul cat si disponibilitatea. Toate produsele Beurer Germania sunt actualizate numai atunci cand producatorul din Germania confirma data de livrare.

Părerea Cumpărătorului

Produse foarte bune si de calitate.
Livrare rapida fara probleme.
Recomand produsele Beurer