Erogen

INTERDIVERS WEB MEDIA SRL
Anul fondarii:
2002
Adresa:
107185 Ploiesti, Str. Fratiei Nr. 16A (Nu este punct de preluare)
Skype:
Tel.:
0723376436
Despre noi
Istoria Erogen este povestea unui web site creat din pasiune, este povestea unui cuplu devenind ulterior povestea tuturor cuplurilor. Este reteta nescrisa despre succes in relatii, despre eliminarea barierelor din minte, despre deschidere totala, despre libertatea de a te lasa purtat de val.

Brandul Erogen a luat nastere in 2002 si este prezent pe piata online din 2005, avand in prezent o gama complexa de produse destinate femeilor si barbatilor care vor sa deschida calea catre bucuria de a trai pasional.

Suntem recunoscuti pentru gama complexa de produse atent selectionate, apartinand unor branduri celebre: vibratoare, dildo-uri, strap on, bile si oua, inele si mansoane, vagine, papusi gonflabile, produse destinate maririi penisului, pompe vid, haine sexy, parfumuri cu feromoni, produse pentru igiena si ingrijire, produse pentru masaj si relaxare, prezervative, lubrifianti, afrodisiace, jucarii haioase, produse destinate fetisurilor etc.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Posta romana
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Erogen!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii