Electrice-cabluri

ZMENA - Electric & Lighting
Anul fondarii:
2005
Adresa:
Bucuresti, Prelungirea Ghencea, Nr. 14, Sector 6 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0785231810
5
1
0
0
0
0
Despre noi
Compania ZMENA COM a fost infiintata in anul 2005 in Bucuresti, scopul ei principal fiind furnizarea de echipamente electrice si solutii de iluminat, ca urmare a cererii de pe piata locala de produse de calitate si performanta superioara.
Portofoliul nostru de produse cuprinde marci internationale cunoscute pentru calitatea lor, precum Philips, Schneider, General Electric, Gewiss, Legrand, Eaton, Osram si altele. Din gama noastra de produse tinem sa mentionam lampile, corpurile de iluminat si componente pentru interior, pentru exterior si stradale, stalpi , tubulatura, aparataj, sigurante si cabluri.
Prioritatea noastra este identificarea solutiilor pentru nevoile clientilor nostri, intr-un timp cat mai scurt, la un pret competitiv, asigurand o calitate superioara a produselor noastre. In consecinta, va stam la dispozitie pentru orice proiect din domeniul iluminatului si a instalatiilor electrice. Echipa noastra va va propune cu promptitudine si profesionalism cea mai buna solutie.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Electrice-cabluri!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Firma serioasa, pret
uri foarte, foarte bune, am ramas placut impresionat. Felicitari!