EBRICOLAJ

EBRICOLAJ
Denumirea firmei
SC ELECTRIC VALCOR SRL
Anul fondarii:
2005
Adresa:
207450 Carcea, Aleea 1 Aeroportului, nr 3 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0371717171
3
1
0
0
0
1
Despre noi
Ebricolaj.ro este un magazin online ce comercializeaza scule si unelte, spume si silicon, termosistem si gips-carton, feronerie, instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii gaz, instalatii termice, uz gospodaresc.

Infiintata in anul 2005, ELECTRIC VALCOR, si-a construit rapid o reputatie buna in domeniul distributiei materialelor de constructii si amenajari, ajungand pana in prezent la un portofoliu de peste 900 de clienti activi (magazine,depozite,firme constructii,instalatori). Partenerii nostri sunt dispusi pe teritoriul a 9 judete din Romania si sunt deserviti de o echipa de peste 35 de angajati si o flota de 28 autovehicule.

ELECTRIC VALCOR pune la dispozitia partenerilor o gama de peste 6000 de repere, livrate cu promtitudine la preturi competitive. Principalele categorii de produse oferite spre vanzare sunt: : SCULE SI UNELTE, VOPSELURI SI IZOLANTI, TERMOSISTEM SI GIPS-CARTON, FERONERIE, INSTALATII ELECTRICE, INSTALATII SANITARE, INSTALATII GAZ, INSTALATII TERMICE, UZ GOSPODARESC.

Suntem o companie foarte dinamica cu un personal competent, capabila sa se adapteze permanent cerintelor pietei. In acest sens venim in intampinarea clientilor cu produse de calitate oferite de catre cei 90 furnizori de incredere, precum si cele produse de noi sau importate sub brandul VALCOR.

De 12 ani compania noastra este intr-o continua expansiune, si pentru ca dorim sa continuam aceasta tendinta, va invitam la o discutie directa privind un parteneriat cu firma dumneavoastra, indiferent ca doriti sa fiti client ori furnizor.


Distributie:

ELECTRIC VALCOR a dezvoltat o retea de distributie pe teritoriul a 9 judete (DOLJ, OLT, TELEORMAN, GORJ, VALCEA, MEHEDINTI, CARAS SEVERIN, TIMIS, HUNEDOARA), livrand in aproximativ 520 de localitati. Produsele oferite de firma noastra sunt importante pentru clientii nostri, de aceea acordam o atentie deosebita serviciului de livrari. Capacitatea logistica ne permite sa livram marfa in maxim 48 de ore in oricare dintre aceste localitati.

Daca aveti un depozit/magazin de retail si inca nu ati fost vizitat de unul dintre reprezentantii nostri zonali, sau va situati in afara ariei de distributie, nu ezitati sa ne contactati pentru a stabili o intalnire ce poate fi baza unei relatii comerciale de succes.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre EBRICOLAJ!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Comandati de altundeva!
Relatia si comunicarea cu clientii execrabila. Am facut o comanda pe site, dupa 2 zile am cerut AWB prin email, m-a sunat cineva sa imi spuna ca voi primi AWB in decurs de 2 zile, au trecut 8. Am sunat in legatura cu comanda si am aflat ca a fost anulata de catre ei si au omis sa ma anunte.

 
Părerea Cumpărătorului

Livrare rapida si produse de calitate