eastshop

eastshop
Denumirea firmei
SC EUROESTS ERVICES SRL
Anul fondarii:
2006
Adresa:
030891 Bucuresti, Maior Ion Racoteanu nr 22 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
021-3301233,0726191191
5
22
2
0
0
0
Despre noi
East Shop este unul dintre furnizorii cei mai vechi de solutii climatizare, ce imbunatateste permanent gama de produse si serviciile de livrare, montaj si intretinere.Punem la dispozitia clientilor nostri aparate de climatizare pe diferite tehnologii de racire-incalzire, tip mono split, dublu split sau multi split, atat unitati de interior cat si de exterior. Gama de produse include (dar nu se limiteaza la) aparate de aer conditionat pentru toate tipurile de cladiri, de la cladiri de birouri, centre comerciale, pana la locuinte private, aparate pentru care asiguram bineinteles livrare-instalare/montaj, reparatii, garantie si postgarantie.
Tel : 021-330123;0726191191
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre eastshop!

1
         
2
3
4
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
91.7 %
8.3 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
Toate părerile
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Recomand cu incredere!

 
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Dupa efectuarea comenzii online desi produsul era pe stoc nu am fost sunat pt a mi se comunica ca produsul nu mai este. A trebuit să sun tot eu.

 
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Excelent. Servicii f bune.

Motivul pentru care ați cumpărat de la ei

Stiam magazinul, nu am reprosuri.

 

Recomand pentru cele mai bune servicii in domeniu. Am fost foarte multumit, atat de consilierul de vanzari (prezentare si magazin) cat si de dep tehnic. Totul la superlativ.

 

Recomand pentru calitatea serviciilor. Mi-au oferit toate detaliile despre echipament, l-am vazut in magazinul lor si a fost montat impecabil de tehnicienii dansilor. Am platit cu cardul, la final, dupa ce aparatul functiona!

 

Super ok ! mi au facut service la un aparat mai vechi, iar acesta functioneaza ca in prima zi! recomand!

 

eastshop (5 luni)

Multumim ptr aprecieri!

Am cumparat un aparat Hitachi-12. 000btu, dupa discutii cu repr lor de vanzari. Au fost singurii care au stiut si au avut rabdarea sa-mi raspunda la toate intrebarile despre aparat. Poate ca sunt putin exagerat, dar nu mi se pare normal sa fiu expediat atunci cand platesc atatia bani/produs. Totul, inclusiv montajul, a fost conform celor stabilite.

 

eastshop (5 luni)

Multumim ptr aprecieri!

Multumesc EastShop. Dupa doua incercari nereusite, cu alte firme de profil, baietii de la tehnic au reusit un montaj "imposibil". In plus, ceea ce ei numesc montaj standard, altii vand ca montaj de lux, cu pret suplimentar. Felicitari! !!

 

eastshop (5 luni)

Multumim!

Oamenii acestia chiar stiu ce sunt acelea servicii de calitate. Consiliere, magazin de prezentare, echipa tehnica, totul la superlativ. Ma bucur ca am avut ocazia sa ii cunosc. Recomand cu incredere!

 

eastshop (5 luni)

Multumim !

Un magazin dedicat , cu o plaja mare de produse de la cele mai conventionale la cele hi-tec, iar serviciile sint prompte si de calitate.

 

eastshop (5 luni)

Multumim!

^