DualSiM.ro

KATTARA TELECOM SRL
Anul fondarii:
2006
Tel.:
0733212000
4
2
1
0
0
1
Despre noi
Reputația și demnitatea sunt valorile noastre, pe care le apărăm în mod personal. Vă așteptăm să ne cunoașteti, pe noi, oamenii care am clădit magazinul www.DualSiM.ro, pentru o experientă reală de credibilitate.

Pentru comenzi sau programari sunati la telefon: 0733.212.000
Puteti trimite comanda și prin SMS dacă vă grăbiți.

Programul de lucru pentru comenzi telefonice este de Luni pana Vineri intre orele 11:00 - 18:00
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre DualSiM.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Eu, cel putin, am avut o experienta foarte buna cu acest magazin. Am comandat un oneplus 5T 128GB, miercuri seara (24 iulie) , joi dimineata am primit confirmarea cu nr comenzii data spre procesare catre Fan courier iar vineri (26 iulie) pe la pranz, aveam deja telefonul in mainile mele. (Distanta intre mine si sediul firmei este de peste 600 de km) Am platit taxa corespunzatoare pentru

 

Am asteptat cam o in jur de o luna si jumatate pentru livrarea unui telefon comandat (One Plus 5T). Dupa aproximativ un an, intr-o zi nu a mai functionat touch-screenul si l-am trimis la garantie (prin curier, nu se poate altfel). Dupa o saptamana trecuta, ma suna un domn care vorbeste pe un ton arogant ca nu poate sa il trimita la garantie fara sertarul de plastic de la cartela SIM, cum

 

Am plasat comanda joi, la ora 18: 00, iar vineri la 11: 30 am intrat in posesia pachetului. S-au miscat foarte repede baietii, iar castile comandate (la cel mai mic pret de pe piata) au depasit asteptarile. Recomand.

 

Am cumparat de la ei un Huawei Honor 6. Telefonul a ajuns in service pentru o rescriere de program si atat. Il folosesc de 3 ani fara probleme. Iar cei de acolo te anunta atunci cand se lasa cu upgrade-uri care trebuie instalate manual.

 
Magazine

Punct de preluare

DualSiM.ro(punct de preluare)
Adresa: 061692 Bucuresti, Blvd. Ghencea nr. 43B, Ghencea Business Center, etaj 2
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0733212000
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
DualSiM.ro
061692 Bucuresti, Blvd. Ghencea nr. 43B, Ghencea Business Center, etaj 2