D_O_M_O

D_O_M_O
Denumirea firmei
a
Anul fondarii:
1994
Adresa:
a Bucuresti, aaa (Nu este punct de preluare)
Email:
Tel.:
112112
2
3
0
0
0
13
Păreri

Spune-ţi părerea despre D_O_M_O!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
18.8 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
81.3 %
Toate părerile

Am cumparat un kit tastatura+mouse de la ei. Mouse-ul s-a stricat dupa cel mult 4 ore de folosinta.
Am trimis produsul pentru a se repara/inlocui. Dupa 20 zile inca nu au reusit sa verifice un mouse.
De returnat nu se poate ca cica PFA-urile nu sunt consumatori.
Intre timp mi-am luat alt kit de la alt magazin.
Greseala mea a fost ca am ignorat review-urile.
Sunt dezamagit de ac

 

S-au mișcat foarte repede

 

Firma fantoma, nu raspund la mailuri, la formularele de feedback de pe site, la telefon nici nu mai zic...
Dezorganizare totala, mi-au trimis mail sa le dau feedback despre firma si produs ca si cum am primit comanda cand eu de fapt astept de 2 saptamani produsul. Am trimis mail la 2 adrese ce erau pe mailul lor dar cand trimit mail apar ca inexistente.
Pur si simplu nu poti comunic

 

Am cumparat online o camera video auto pe 10 DECEMBRIE 2018. Am returnat-o si am primit ok-ul de la service pentru retur. Am facut nenumarate solicitari sa-mi primesc banii inapoi. 22 ianuarie 2019. INCA NU I-am primit! !!
Cele mai proaste servicii!
Nu va recomand sa cumparati nimic niciodata de la DOMO sau de la CEL!

 

Dacă ai vreo problema cu produsul e nasol eu l-am primit defect și am vrut înlocuirea produsului, cu ei telefonic nu poți contacta decât email și mi-au refuzat înlocuirea la trimis în service cu toate ca le am zis ca vreau unul nou ca acesta nu a funcționat. Acum aștept ca am făcut reclamație la opc. Concluzia nu cumpărați de la DOMO nu merita chiar dacă este mai ieftin, am dat o stea da

 

Am comandat macbook air la cel mai bun pret de pe piata (4099 RON). A sosit din Bucuresti in Cluj a 2-a zi. Garantia trimisa pe email la 1 ora dupa primirea coletului. Totul a mers perfect, nu am de ce sa nu dau 5 stele.

 

Servicii foarte proaste. Service in garantie aproape imposibil de rezolvat..

 

Produsele sunt livrate prin FanCurier. Am primit un AWB prin email joi. Vineri la FanCurier scrie ca nu au putut sa intre. Luni la fel. Nu am primit nici un telefon de la FanCurier sa ma intrebe daca sunt la adresa sau nu sau daca pot livra produsul. Comand in alta parte, poate alt magazin + alt curier reusesc sa intre si la mine in bloc si sa livreze ce am comandat.

 

Am comandat un ceas, a doua zi am primit un mail in care imi spuneau ca se ocupa de comanda mea.
Dupa 7 zile pt ca nu am auzit nimic de la ei si nici nu am primit ceasul, le-am trimis mail ca sa ii intreb ce se intampla.
Am primit un mail in care imi spuneu ca ei m-au anuntat cu cateva zile in urma, printr-un mail (pe care eu nu l-am primit desi am verificat de 10 ori) ca produsul nu

 

Am comandat un monitor LG 24mp59g-p, totul a decurs ok, am primit factura si garantia dupa livrare prin mail.