CoolVision

CoolVision
Denumirea firmei
Severus Europe Kft.
Anul fondarii:
2013
Adresa:
6723 Szeged, Szilléri sgt. 38/A 3/10 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
+40 312 294 641.
Despre noi
Scopul webmagazinului CoolVision este de a oferi ochelari de soare de calitate excepţională, dar la un preţ convenabili pentru vizitatori. Magazinul nostru de web focalizează nu numai la vânzarea ramelor de ochelari de soare şi la rame opticale/dioptrice, ci se străduie să acorde sfaturi, recomandări, idei, cu care să ajute vizitatorii care eventual încă nu au decis, care model de rame ar dori să-o cumpere.

La înfiinţarea webmagazinului am folosit experienţele adunate în mai mulţi ani de funcţionare de magazin web, deoarece firma mamă din anul 2009 se ocupă în excepţie cu vânzarea prin internet a ochelarilor de soare/ ochelari de citire/ lentile de contact. Folosind experienţa de mai mulţi ani, după speranţele noastre am reuşit să înfiinţăm un asemenea webmagazin, care cu forma de prieten cu vizitatorii, cu pozele de calitate, cu fluxul simplu de cumpărare, va face pe placul mai multori vizitatori în anii următori.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Posta romana
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre CoolVision!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii