Cool Mobile

Alessia Advising SRL
Anul fondarii:
2012
Tel.:
0767.933.295
1
0
0
0
0
2
Despre noi
Doar ce ai achizitionat un telefon nou si doresti sa-i oferi protectie? CoolMobile reprezinta solutia! Doar parcurgand cativa pasi simpli, poti avea in cel mult 3 zile, la tine acasa, accesoriul dorit pentru telefonul tau.

CoolMobile este unul dintre cele mai mari magazine de accesorii de telefoane, acesta oferindu-i clientului sau o gama foarte mare de accesorii pentru foarte multe modele de telefoane, in prezent fiind accesibile in magazinul virtual peste 2500 de accesorii pentru 250 modele diferite de telefoane.

Pe site-ul CoolMobile.ro puteti gasi accesorii compatibile pentru telefoane mobile pentru toate tipurile si marcile existente ca: Incarcatoare retea, Incarcatoare auto, Carcase, Cabluri de date, Tocuri, Huse, Snururi, Folii protectie, Bumpere, Casti, Suport Brat, Adaptoare, Suporti parbriz si altele. Aici puteti gasi produse compatibile pentru marci ca: Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Motorola, LG, iPhone, Blackberry, Huawei etc.

Fiind importator al tuturor produselor expuse pe acest website de accesorii pentru telefoane mobile ne adresam revanzatorilor si persoanelor fizice. Toate parteneriatele cu cei care doresc sa fie revanzatori ale produselor noastre vor beneficia profesionalism si seriozitate.

Nu mai astepta! Fii COOL! Alege sa te accesorizezi!
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Modalitati de plata: Numerar
e-paymant
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Cool Mobile!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

AM comandat o husa descrisa ca piele ECO la 35 ron si am primit o husa dintr-un plastic care arata ca o musama rosie, nu ca o imitatie de piele nici pe departe. NU am putut sa returnez produsul deoarece nu mi-au raspuns la mailuri.

 

Produse de slaba calitate. Inseala clientul.

 
Magazine

Punct de preluare

Cool Mobile(punct de preluare)
Adresa: Bucuresti, Spl. Independentei 202, Sector 6
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0767.933.295
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
Cool Mobile
Bucuresti, Spl. Independentei 202, Sector 6