ClickElectro

ClickElectro
Denumirea firmei
S.C. Melarox Com S.R.L
Adresa:
Tel.:
0371787878
1
0
0
0
0
3
Despre noi
Având 10 angajați, firma noastră comercializează o gamă largă de: electronice și electrocasnice precum asigură și service pentru produsele comercializate, beneficiind totodată de o mare recunoaștere pe piața din România.

Noi avem și respectăm proceduri clare de lucru, care asigură un nivel inalt, constant în calitatea produselor și serviciilor noastre. Acordăm o atenție deosebită instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfacții în utilizarea produselor.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie mulțumit și de aceea vă punem la dispoziție, pe langă o gamă foarte variată de produse și disponibilitatea noastră pentru orice sugestie sau îmbunătățire a ofertei curente
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre ClickElectro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Am comandat un aparat de facut vafe in data de 04. 06 si nici astazi, dupa 10 zile, nu a ajuns. Banii au fost retrasi de pe card, dar doar atat. Ma poate ajuta cineva sa mi spuna cum sa ii reclam? Unde? La protectia consumatorilor? Va multumesc anticipat!

 

Ultima comanda a fost data pe data de 5 mai. Suntem in 23 si nimic. Le telefoane nu raspunde nimeni, la mail la fel. Chiar daca vine nu o voi mai primi.

 

Pe numele adevarat Melarox, parerile sunt foarte proaste pe Softpedia, dar am crezut ca altii sunt ghinionisti. Din pacate, nu e nimeni ghinionist, sunt ei escroci. Am comandat, am asteptat, le-am cerut sa-mi confirme ca e produsul din prezentare, nu mi-au raspuns, le-am trimis e-mail de reclamatie, ca altfel nu poti intra in legatura cu ei, dupa doua zile am primit ce aveau si ei prin d

 
Magazine

Punct de preluare

ClickElectro(punct de preluare)
Adresa: 420146 Bistrita, str Iosif Vulcan nr 57
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0371787878
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
ClickElectro
420146 Bistrita, str Iosif Vulcan nr 57
^