CauciucuriTop.ro

CauciucuriTop.ro
Denumirea firmei
CauciucuriTop.ro
Anul fondarii:
2009
Adresa:
540353 Târgu Mureș, Str. Lămâiței Nr. 12 (Nu este punct de preluare)
3
18
2
1
0
17
Despre noi
Magazin de cauciucuri de iarna, vara si all season, noi din stoc. Livrare imediata, anvelope noi, DOT recent, comercializam 30 de marci de anvelope dintr-un stoc de peste 300.000 de bucati. Jante de tabla si de aliaj pentru toate tipurile auto.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre CauciucuriTop.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
47.4 %
5.3 %
2.6 %
0.0 %
44.7 %
Toate părerile

Comanda procesata si cam atat. Astept de pe 22 oct comanda si nu mai vine

 

Sunt praf ! Sunt la furat ! Am comandat 1 anvelopa care era pe stoc si dupa 3 zile comanda apartea : in prelucrare !

 

Am comandat jante si kit de montare. Mi-au venit doar 3 inele de centrare. In prima faza mi-au raspuns la mail si au zis ca-mi trimit inelul lipsa. A durat vreo saptamana si apoi mi-a venit un alt inel, care nu se potriveste. De atunci nu mi-au mai raspuns la niciun mail, iar la telefon sunt de negasit, desi am incercat de zeci de ori.

 

Revin cu o noua impresie:
Am facut comanda de 4 anvelope Toyo 225/55 R17 97W in 12 aprilie, nu am primit absolut nimic, nici confirmare pe mail, nu a raspuns nimeni la mailurile mele, nici la mesajele pe telefon sau pagina de facebook.
Ar fi fost a treia mea comanda la ei. La cele anterioare, am fost multumit de ce am cumparat (vedeti comentariul de mai jos). No, se pare totusi ca su

 

Comanda data pe 13 martie 2017 si dupa primirea e-mail-ului care mentioneaza "comanda in prelucrare" nu ma contacteaza nimeni sa imi spuna ca au pe stoc, ca pot trimite produsele. Pe site-ul lor nu au telefoane de contact, doar prin partenerul Anevelonet SRL. DUpa 2 zile i-am sunat si un domn care vorbea greu romaneste (firma e din Harghita) imi spune ca nu au pe stoc produsele, desi pe

 

Daca ai intrebari nu raspunde nimeni la telefon si email! Doar pretul este ok

 
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Foarte multumit

 

tepari. nu raspund niciodată la telefon .
comanzi una aduc alta
am sa le fac reclamații peste reclamatii

 

Comanda am facut-o sambata si a fost preluata luni dimineata. Anvelopele au ajuns joi (12. 10. 2017) in termenul (maxim, e adevarat) anuntat prin mail si ambalate cate doua in folie. Nu am ce sa le reprosez. Pretul declarat pe site pentru transport este de 10 lei / anvelopa, insa curierul mi-a facturat fix si nimic mai mult decat pretul anvelopelor de pe site-ul firmei si acelasi anuntat

 

Am comandat 4 cauciucuri Kormoran, vineri 06. 10. 17, au sosit azi 10. 10. 17 exact asa cum mi s-a spus in email, Dot 2017, foarte multumit, recomand.