caruciorbebe.ro

sc kummer silver srl
Anul fondarii:
2009
Adresa:
Tel.:
0722646655
5
5
0
0
0
0
Despre noi
Tia Caruciorbebe.ro - Este un brand pentru vanzarea pe internet a articole pentru copii si bebelusi. Primul site de vanzari online articole pentru bebelusi care urmareste utilitatea, calitatea si pretul corect - regasite produsele comercializate - si aplicate tuturor articolelor oferite spre vanzare. Noi la calitate nu facem discount!

Produse oferite spre vanzare: pompe san, scaune auto, scaune de masa, carucioare copii, carucioare 3 in 1, carucioare multifunctionale, patuturi copii, saltele, lenjerii patut bebe, carucioare sport, sterilizatoare, trusou si seturi particularizate.
Suntem importatori unici la multe dintre produse - carucioare, paturi, saltele si lenjerii de paturi in special - produse in UE
(Bebetto, Kerttu, Kummer, Adbor, Nobiko, Avent, Duetbaby).
www.caruciorbebe.ro - suntem la dispozitia dvs !
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre caruciorbebe.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Seriozitate, atentie focalizata catre nevoile clientului, incredere , calitatea produselor si preturile foarte bune si cred ca se mai pot spune foarte multe lucruri de bine despre aceasta firma !! Cel mai mult m-a impresionat faptul ca produsul pe care il vezi in fotografie exact acesta iti ajunge acasa! Nu este nimik trucat in programe gen photoshop!!! Cu mare incredere puteti apela l

 

voi reveni cu siguranta

 

super ok

 

perfect, multumesc

 

produse de calitate , preturi bune

 
Magazine

Punct de preluare

caruciorbebe.ro(punct de preluare)
Adresa: 310322 arad, arad c. radnei 185
Telefon: 0722646655