Carpat Sport

Carpat Sport Srl
Anul fondarii:
2012
Adresa:
077191 Voluntari, Bd. Pipera 2B (Nu este punct de preluare)
1
0
0
0
0
1
Despre noi
Grupul de firme CARPAT SPORT a luat fiinţă ȋn anul 2012, activând pe piaţa de biciclete, piese, accesorii şi componente pentru biciclete. Activitatea grupului a ȋnceput odată cu preluarea facilităţilor de producţie şi a reţelei de distribuţie ale unei firme cunoscute ȋn domeniu, care activa ȋn România ȋn industria de biciclete ȋncă din anul 1997.

O nouă fabrică a fost construită ȋn anul 2011 lângă oraşul Urziceni ȋn comuna Moviliţa, având noi linii de producţie,retehnologizate şi semi-automatizate. Această nouă fabrică beneficiază de peste 12.000 mp de platformă logistică, incluzând zona de birouri, hala de producţie, spaţiile de depozitare. Compania şi-a consolidat ȋncet şi sigur poziţia ȋn topul producătorilor de biciclete din Romania, devenind unul dintre cei mai importanţi furnizori şi distribuitori.

Pe plan naţional compania este reprezentată printr-o reţea de distribuţie clasică formată din peste 300 de dealeri. Totodată, produsele companiei sunt prezente ȋn cele mai reprezentative reţele de hipermarket-uri din România, remarcându-se printr-un excelent raport calitate / preţ.

Gama diversificată, designul atrăgător, echiparea de calitate şi preţul imbatabil au fost elementele care au facut din CARPAT SPORT leaderul pieţei de biciclete pentru copii. Totodată, gama diversificată şi accesibilă a modelelor de biciclete pentru adulţi poziţionează produsele companiei ȋn topul preferinţelor celor care ȋşi doresc o primă bicicletă.

Compania ȋncepe să se remarce şi pe plan internaţional, tot mai mulţi parteneri din Comunitatea Europeană apreciind produsele companiei, atât cele produse sub brandurile proprii cât si cele produse ȋn sistem OEM.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Carpat Sport!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o bicicletă Bicicleta MTB-FS 26" CARPAT Muddy Horse C2641B, cadru otel, frane mecanice disc, 18 viteze, nu rezistă mai mult de 2saptamani ca trebuie sa o dau in service, prima data mi. sa rupt sudura sub suspensie langa surubu de strans roata, a doua oara la fel tot acolo a treia oara s. a s. au rupt jumătate din spite si manetele de la schimbător, nu recomand carpat