CALDUROS.RO

SC CALDUROS SRL
Anul fondarii:
2008
Adresa:
700410 Iasi, Str. Vitejilor, Nr. 8 (Nu este punct de preluare)
5
25
0
0
0
0
Despre noi
CALDUROS.RO a luat nastere la initiativa SC CALDUROS SRL de a oferi online produse de calitate la preturi accesibile din categorii precum instalatii de caldura, termoficare si energie solara. Deschiderea magazinului online are la baza experienta vasta a comercializarii acestor produse in zona de Nord-Est a Romaniei de peste 7 ani.

PRODUSE DE CALITATE

Produsele comercializate pe www.calduros.ro respecta standardele internationale in domeniul pentru care sunt destinate si puteti avea siguranta unui produs bine facut, autentic brandului de care apartine. Partenerii pe care ii alegem sunt dealeri autorizati si producatori de renume pe piata instalatiilor si echipamentelor de profil, care ofera garantia produselor vandute in magazinul online in acelasi mod ca pentru cele vandute in magazinele fizice.

PRETURI ACCESIBILE

Ne propunem ca preturile practicate de SC CALDUROS SRL sa aiba intotdeauna in vedere un raport calitate-pret superior pe piata magazinelor online. Datorita contractelor bine gandite si atent selectionate cu producatorii produselor disponibile, putem oferi atat preturi promotionale atractive, cat si preturi intregi avantajoase. In plus, stocurile noastre sunt mereu actualizate cu produsele cele mai solicitate si cu produse noi introduse pe piata, pastrand aceeasi politica de preturi accesibile pentru a va asigura usurinta de a face cumparaturi pe www.calduros.ro.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre CALDUROS.RO!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
100.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Comanda rapida, livrare rapida. Foarte multumit!

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda a fost livrata in timp util, dar am intampinat probleme sa contactez firma telefonic cand am facut comanda.

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt foarte multumita de cei care lucreaza la , , CALDUROS. RO ''. Sunt foarte amabili sa-ti explice si sa te ajute. SUCCES IN CONTINUARE.

 
Părerea Cumpărătorului

Rapizi în operarea comenzii, curier interesat de livrare l-am direcționat la alta adresa si a fost f amabil, felicitări Nemo Express.
Pretul cel mai bun de pe net la filtru Fernox TF1.
Recomand "calduros" acest magazin.
Succes! !!

 
Părerea Cumpărătorului

Miii de multumiri , foarte binevoitori , foarte rapizi , foarte seriosi . Va urez mult succes in afaceri si continuati tot asa.

 
Părerea Cumpărătorului

Firmă OK... persoana de contact amabil și promt, comanda onorată conform discuției avute. Multe împliniri în continuare și numai bine...

 
Părerea Cumpărătorului

Seriosi si punctuali! Complimenti

 
Părerea Cumpărătorului

Confirmare comandă rapidă, livrare a 2-a zi, comportament politicos.
Ar ajuta adăugarea opțiunii de plată on-line pe site.

 
Părerea Cumpărătorului

Mă bucur că există un comerț civilizat și la distanță. unde cumpărătorul online are posibilitatea de a alege dintre miile de oferte, pe cea mai avantajoasă... Am lansat luna aceasta o comandă, unde am solicitat mai multe calorifere de aluminiu Lipovica Orion și cu toate că nu erau pe stoc la magazin, au fost aduse în câteva zile la adresa transmisă de mine, transportul fiind gratuit. Am

 
Părerea Cumpărătorului

excelenta! calitate premium! multumesc pentru KIT REZISTENTA 3KW(230V) + TERMOSTAT TESY la un pret excelent.