CALDUROS.RO

CALDUROS.RO
Denumirea firmei
SC CALDUROS SRL
Anul fondarii:
2008
Adresa:
700410 Iasi, Str. Vitejilor, Nr. 8 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0748.058.786
5
12
0
0
0
0
Despre noi
CALDUROS.RO a luat nastere la initiativa SC CALDUROS SRL de a oferi online produse de calitate la preturi accesibile din categorii precum instalatii de caldura, termoficare si energie solara. Deschiderea magazinului online are la baza experienta vasta a comercializarii acestor produse in zona de Nord-Est a Romaniei de peste 7 ani.

PRODUSE DE CALITATE

Produsele comercializate pe www.calduros.ro respecta standardele internationale in domeniul pentru care sunt destinate si puteti avea siguranta unui produs bine facut, autentic brandului de care apartine. Partenerii pe care ii alegem sunt dealeri autorizati si producatori de renume pe piata instalatiilor si echipamentelor de profil, care ofera garantia produselor vandute in magazinul online in acelasi mod ca pentru cele vandute in magazinele fizice.

PRETURI ACCESIBILE

Ne propunem ca preturile practicate de SC CALDUROS SRL sa aiba intotdeauna in vedere un raport calitate-pret superior pe piata magazinelor online. Datorita contractelor bine gandite si atent selectionate cu producatorii produselor disponibile, putem oferi atat preturi promotionale atractive, cat si preturi intregi avantajoase. In plus, stocurile noastre sunt mereu actualizate cu produsele cele mai solicitate si cu produse noi introduse pe piata, pastrand aceeasi politica de preturi accesibile pentru a va asigura usurinta de a face cumparaturi pe www.calduros.ro.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre CALDUROS.RO!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
100.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
Toate părerile

profesionisti. rar intalnesti in romania! tin s-ai felicit.

 

Comada a decurs bine. Am fost sunat sa mi se confirme ce poate sa faca produsul sa nu existe dubii. Livrare rapida si nici un cost. Ca si imbunatatire ar fi: email de confirmare cand comanda a fost livrata, plata online pe site.

 

Baieti amabili si gata sa iti rezolve problema. Preturi ceva mai bune decat tot ce am putut gasi pe internet.
La asta se adauga transportul gratuit oferit de ei.
In cazul meu totul a decurs ok.

 

Sunt foarte mulțumit.
Domnul de la magazin a fost foarte amabil si mi-a răspuns la toate întrebările.
Am plătit în avans un puffer, iar ei l-au trimis atunci când au spus.
Recomand cu încredere

 

Sunt foarte multumit de acest , ,CALDUROS. RO! '' si de cei ce lucreaza aici. Sunt foarte amabili sa-ti explice si sa te ajute. La inceput , de ce sa nu recunosc , am fost cam neincrezator dar cu ajutorul lui OVIDIU am ajuns la un comun acord. Mi--a trecut orice suspiciune si am incredere in ei. SUCCES IN CONTINUARE.

 

a fost o experienta placuta, am primit toate lamuririle solicitate, servicii exemplare voi reveni cu placere, recomand...

 

Foarte mulțumit de servicii. Am
Comandat joi și a doua zi a ajuns centrala. Recomand

 

Am comandat o centrala Bosch saptamana trecuta si a ajuns a doua zi dupa ce am plasat comanda. Sunt foarte multumita de serviciile magazinului si recomand cu incredere!

 

Am comandat un puffer de 2000 l și un boiler de 200 l Woody, cu plata în avans prin bancă. Foarte mulțumit de serviciile oferite, personal calificat, livrare gratuită. Vă mulțumesc.

 

Am comandat un cazan pe lemne si sunt mulțumit de serviciile lor! Livrare cu mașina mare ce avea lift si transpalet
Serioși si prompți! Mulțumesc

 
^