BrecknerGermany.ro

Contact Top Service SRL
Anul fondarii:
2020
Adresa:
117030 Albota, PRINCIPALA NR 238 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0771.664.759
Despre noi
BrecknerGermany.ro este un magazin online unde veti gasi o intreaga gama de produse si accesorii ✅ unelte de gradina, utilaje de gradina, scule electrice, accesorii, piese de schimb, casa, gradina, ferma, constructii, sanatate, auto, moto, sport.⭐ Profita acum de preturi avantajoase ✅. Pana la 6 rate fara dobanda. Online mereu mai ieftin.

SERVICE AUTORIZAT. PIESE SI ACCESORII

Oferta noastră de servicii este completă, iar alături de vânzarea utilajelor, asigurăm service, întreținere, reparații și schimbări de piese pentru produsele în garanție. Punem la dispoziția clienților o serie cuprinzătoare de accesorii, consumabile și piese de schimb pentru utilajele cumpărate de la noi sau achiziționate de la alți distribuitori.

EXPERȚI CU CELE MAI BUNE SFATURI TEHNICE

Suntem aici să te întâmpinăm cu sfaturi și asistență în cumpărare. Ne mândrim cu utilajele din inventarul nostru, cât și cu consultanța specializată în serviciul clienților, pentru a-i ajuta să obțină cel mai potrivit echipament tehnologic pentru activitățile necesare.

Unde ne poti contacta:

De luni pana vineri, intre orele 9:00 - 17:00, la numarul de telefon: 0771.664.759
Non-stop la adresa de email: office@brecknergermany.ro
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre BrecknerGermany.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii