Books Express

Books Express
Denumirea firmei
IST Ultra SRL
Anul fondarii:
2009
Adresa:
011311 Bucuresti, Str. Zablovschi 11A (Nu este punct de preluare)
Despre noi
Citește! Află mai mult!

Books Express este o companie nu doar în sensul de entitate juridică ci mai mult în acela de grup de oameni care-și petrec timpul împreună, pe care îi leagă o pasiune.
Noi credem că educația și formarea continuă sunt importante și premise pentru succesul profesional și personal.

Books Express pentru Companii

Companiile pot acum să comande foarte simplu carte de specialitate în limba engleză. Suportul este local și personalizat iar metodele de plată sunt cele uzuale pentru orice furnizor din România.
Orice firmă care caută idei, pentru care dezvoltarea profesională a angajaţilor ei este importantă şi care îşi doreşte să fie la curent cu cele mai noi informaţii de specialitate din practic orice domeniu găsește lucruri utile și intersate la noi.

Books Express pentru copii

Ne implicăm în acțiuni cu și pentru copii. Copii iubesc cărțile, trebuie doar să-i ajutăm să le descopere! Dintre atâția autori talentați, imposibil ca unul să nu-i cucerească și să le sădească ' the reading bug'. Ceea ce bineînțeles vă dorim și dumneavoastră!

De unde a plecat Books Express?

Există un orăşel minuscul în Anglia, în care sunt librării, sunt pajişti unde ai voie să calci iarba şi să faci un picnic ad hoc, unde există un vechi castel şi alături un muzeu, în care toţi cei care intră au voie să se joace cu istoria, să reconstruiasă în miniatură vechile case din Essex.
De aici pleacă la fiecare oră un tren expres către oriunde, un bun pretext pentru a deschide o carte.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Books Express!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
^