bautura-online.ro

bautura-online.ro
Denumirea firmei
INTERNATIONAL BRAND STORES ONLINE S.R.L.
Anul fondarii:
2010
Adresa:
Cluj-Napoca, Orastiei 10 depozit 17 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0729 748 729
Despre noi
Povestea noastra incepe in Olanda in anul 2006. Site-ul Bautura-Online este detinut de compania International Brand Stores care face parte din compania olandeza IBS Netherlands

Compania IBS Netherlands este prezenta pe piata internationala din anul 2006 si este importator direct si furnizor de bauturi alcoolice pentru zeci de clienti, distribuitori, horeca si lanturi de magazine. Toate bauturile comercializate sunt 100% originale, garantat, IBS Netherlands colaborand cu distribuitori importanti si consacrati de bauturi alcoolice de pe piata internationala.

Experienta, succesul pe piata internationala si relatiile bune cu Romania, au determinat compania sa deschida primul depozit central in Cluj-Napoca.

Din anul 2010 suntem importatori directi in Romania pentru bauturi alcoolice, whisky, vinuri, soft drinks, bere. Depozitul central este in Cluj-Napoca la Park Logistic Transilvania, unde depozităm și transportam clienților nostri bauturile en-gros.

Seriozitatea, standardul ridicat si cele mai mici preturi ne-au ajutat sa ajungem si sa ne mentinem in top in Romania.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre bautura-online.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii