babyswimmer.ro

babyswimmer.ro
Denumirea firmei
babyswimmer.ro
Anul fondarii:
2010
Despre noi
BabySwimmer s-a născut sub sloganul "Bucurie pentru copii, ajutor pentru parinti", si de atunci continuă să lucreze și sa creeze in baza acestor cuvinte. Creatorii lui sunt persoane active, care sustin un stil de viață sănătos și încearca să convingă de beneficiile acestuia si lumea din jurul lor. Prima creatie BabySwimmer a fost un colac de gat pentru copii pentru inot cu același nume. Creatorii sai au vrut să răspândească cultura de scaldat in cada la domiciliu pentru copiii mici. Până sa înceapa producția in masă și vânzările acestui produs, colacul a fost testat pentru beneficiul și siguranța utilizării. După aprobarea de către personalul medical, a fost lansat proiectul BabySwimmer. Colacii BabySwimmer au fost primii și raman cei mai buni.

In prezent BabySwimmer este un producător de produse pentru scaldat pentru copii si care continuă să lucreze pentru a crea o experiență care usureaza viața părinților tineri, care pot dedica mai mult timp copiiilor.
Echipa BabySwimmer este alcatuita din persoane cu experiență: aproape toți sunt părinți și, prin urmare, pot da întotdeauna sfaturi clienților. Există în echipa noastră și viitoare mame și noi suntem mândri de asta!

Dorim tuturor clienților noștri, noilor parinti sa faca alegerea potrivită a producătorului de produse pentru copii lor.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre babyswimmer.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii