anvelopeshop.ro

anvelopeshop.ro
Denumirea firmei
PROCAR TOP DUMBRAVEI SRL
Anul fondarii:
2017
Adresa:
Tel.:
0727347488
2
2
0
0
0
7
Despre noi
Anvelope si Jante
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre anvelopeshop.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Nu recomand!

Am dat comanda de 4 anvelope de pe siteul lor vazand ca mai au pe stock, am platit cu cardul si dupa jumatate de ora sunt sunat pentru confirmarea comenzii fiind anuntat ca nu mai au anvelope pe stock iar banii imi vor aparea in cont dupa 30 minute, doamna respectiva nu avea habar despre ce vorbeste, banii apar in cont dupa minim 48 de ore lucratoare deci daca prindeti s

 

Nu au niciun produs. La 30 de minute de la efectuarea comenzii, am primit un email ca e anulata. Nu raspund la mail sau la telefon. Exista aceasta firma?

 

Mi se pare o mare marlanie toate comentariile care apar! Eu am comandat de la ei si a fost totul corect si transparent!

 

am comandat si eu de la ei, mi s-a confirmat ca au anvelopele, dupa care m-au sunat, ca... nu le mai au! !

 

Dupa ce am facut comanda pt 4 anvelope de iarna, pe status comanda aparea ca trimisa, dar nici dupa 5 zile lucratoare nu am primit comanda. Cand incercam sa iau legatura cu firma pt a obtine un nr AWB, intotdeauna se iveau probleme: ori imi promiteau ca ziua urmatoare primesc coletul, sau site-ul firmei de curierat nu mergea. Deci este o firma neserioara, comandati de pe alt site online.

 

Am citit comentariul lui Nicu si se confirma. Umbla cu cioara vopsita. Afiseaza un pret mai mic, iar cand suni cer mai mult (Landsail Winter Lander 215/65 r16). Ar trebui sa se sesizeze si cei de la compari. ro si sa-i scoata de pe site.

 

Am comandat 4 anvelope Hankook 185/65/15 am primit factura pe net ( #FA000381) si dupa doua ore m-au sunat si au spus ca nu mai sunt, ca acelea care le-am comandat erau vechi dar ca au altele cu Dot 2018 dar mai scumpe. Foarte neseriosi.

 

Extrem de neseriosi ! NU recomand ! La ei pe site scrie ca livrarea se face in 24-72 de ore , iar la mine dupa 3 saptamani de cand s-a plasat comanda si am tot fost mintit cu 5 date diferinte in care cica se va face livrarea.. si bine inteles ca tot eu a trebuit sa sun si sa stau pe capul lor si sa tot intreb ce se intampla de nu mai ajunge comada... ca doar era greu sa sune sa zica clar

 

Am comandat la ei si am primit marfa imediat! Bravo anvelopeshop. ro

 
Magazine

Punct de preluare

anvelopeshop.ro(punct de preluare)
Adresa: 110101 Pitesti, Ion C Lerescu Nr.8
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0727347488
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
anvelopeshop.ro
110101 Pitesti, Ion C Lerescu Nr.8