Anvelope365

Anvelope365
Denumirea firmei
S.C. ANVELOPE ONLINE SRL
Tel.:
0735 555 577
4
95
15
5
1
19
Despre noi
Anvelope365 este unul dintre cele mai mari magazine online din țară în domeniul anvelopelor.

Scopul nostru este comercializarea anvelopelor la preț competitiv, livrare rapidă, prin urmare clienți mulțumiți.

Suntem atenți la nevoile clienților, oferim consultanță telefonică profesională și anvelope la prețuri mici.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Anvelope365!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
70.4 %
11.1 %
3.7 %
0.7 %
14.1 %
Toate părerile

Am facut comanda astept de 2 saptamani si nu am primit nici un raspuns , nu se raaspunde la telefon, etc .

 

Cred ca e magazin fantoma ! !! Teapa ! !!

 

NU RECOMAND. Lansat comanda ptr 2 cauciucuri de iarna NOKIAN, primit rapid e-mail de confirmare. Dupa 2 zile alt e-mail cum ca , comanda a fost anulata din cauza de lipsa marfa ; ). Oameni buni, daca nu puteti sa va actualizati stocurile zilnic, dupa ce mai incurcati lumea pe net ? ?? Goana dupa bani... vina mea ca am sarit ca lacomul la reducerea vastra de 10 lei fata de concurenta. Afa

 

Am incercat sa cumpar 4 anvelope, le-am platit online, am incercat o zi intreaga sa ii contactez telefonic dar nu mi-au raspuns nici la telefon nici la mail. Dupa 3 zile am fost contactat ca produsele comandate nu mai sunt pe stoc. Motiv pentru care am pierdut o oferta buna pe un alt site competitor.

 

Am comandat 4 anvelope Nokian, si imediat mi-a sosit confirmarea prin e-mail . Dupa trei zile am sunat si nu au fost livrate pentru ca a fost ratacita comanda.
Număr comandă: #422981

Data comandă: 2018-11-13 10: 58: 23

 

NU RECOMAND. Am Incercat sa cumpar 4 anvelope DUNLOP de la aceasta firma(site) si nu au reusit in 3 zile sa imi zica care ar fi DOT-ul...

NU IMI RASPUNDETI IN FELU ASTA :

Din fericire (pentru noi) experienta dumneavoastra este foarte departe de adevar.
Incepand cu luna ianuarie a acestui an putem comunica DOT-ul oricarei anvelope datorita sistemului pe care l-am implementat.

 

Am Incercat sa cumpar 4 anvelope Michelin de la aceasta firma(site) si inainte sa le platesc (precaut) , am sunat sa intreb despre livrare si Dot. Mi-au spus ca sunt pe stoc in depozit (Neamt) si ca ajung imediat la mine(Bucuresti) . Problema a intervenit cand am intrebat de DOT-ul anvelopelor, precum ca nu au informatii exacte si ca pot ajunge si la o vechime de 36 de luni. Din depozit

 

Anvelope365 (1 ani)

Buna ziua,
Din fericire (pentru noi) experienta dumneavoastra este foarte departe de adevar.
Incepand cu luna ianuarie a acestui an putem comunica DOT-ul oricarei anvelope datorita sistemului pe care l-am implementat.
De asemenea, niciunul dintre angajatii Anvelope 365 nu va putea comunica faptul ca anvelopele sunt in depozit la Neamt, deoarece nu avem depozit la Neamt.
Echipa Anvelope 365

nu recomand. nu sunt seriosi.
am dat comanda de 2 anvelope. m-au sunat si au zis ca au pe stoc la furnizor si ca in 5 zile fac livrarea.
dupa 7 zile ma suna si spun ca de fapt mai au doar o anvelopa pe stoc.

 

Am comandat 2 anvelope Nokian, si imediat mi-a sosit confirmarea prin e-mail vineri 03. 11. 2017 la ora 12. 26 . abia luni 06. 11. 2017 la ora 10. 00 am fost contact de o persoana care sa imi spuna ca isi cere scuze dar anvelopele comandate de mine nu mai sunt pe stoc (intre timp facusem programare la o unitate service pentru schimbul acestor cauciucuri impreuna cu disc si placute de fra

 

Niste neseriosi, am comandat 4 anvelope la ei, de o saptama, a sunat ca sunt trimise dupa care nu am mai auzit de ei, nici nu mai raspund la telefon. NU RECOMAND PIERDERE DE TIMP! !! !