Anvelope La Pret Mic

D&T GROUP NET SRL
Anul fondarii:
2009
Adresa:
011031 Bucuresti, Sector 1 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0786.396.393
1
0
0
0
0
1
Despre noi
Echipa noastra este alcatuita din persoane cu experienta in domeniul serviciilor de calitate, cu experienta in acest domeniu dar si cu experienta in alcatuirea unui necesar pentru nevoile dumneavoastra.

Anvelope La Pret Mic, nu vinde doar produse, Garden Farm ofera servicii de consultanta in vederea optimizarii nevoilor dumneavoastra de consum.

Experienta anterioara acumulata de catre fiecare dintre membrii echipei Anvelope La Pret Mic in cei peste 10 ani de experienta in vanzari, servicii de consultanta si planificare, grija permanenta pentru satisfacerea cu promptitudine si seriozitate a nevoilor clientilor nostri, prin punerea la dispozitie a produselor si serviciilor de calitate la preturi competitive, ne recomanda ca un partener de incredere, ce doreste sa contribuie la nevoiile tale.

Anvelope La Pret Mic vine in sprijinul dumneavoastra cu o oferta variata de produse de gradina disponibile in 24h. Oferim produse si servicii de calitate si urmarim o politica de preturi flexibila orientata catre client.

Contact: 0786.396.393
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Anvelope La Pret Mic!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Comandate anvelope acum o luna. M-au instiintat pe mail dupa 3-4 zile ca nu au stoc, ca primesc in 10 zile si revin cu un telefon. OK. Trec 10 zile lucratoare, adica 2 saptamani. Le cer un update de status pe mail: nici un raspuns. Le cer un update pe site-ul lor, lasand un mesaj pe comanda: nici un raspuns. Le dau mail sa anuleze comanda, pana in ziua de azi comanda e inca activa cu ind