ALABO

ALABO
Denumirea firmei
Alabo s.r.o.
Anul fondarii:
2018
Email:
1
0
0
0
0
1
Despre noi
ALABO nu este doar un magazin online. ALABO locuiește cu dumneavoastra. ALABO vă arată tendințe noi. ALABO vă va ajuta sa vă gasiti îmbrăcaminte pentru dumneavoastra și cei din familia dumneavoastra.

În oferta noastră puteți găsi mai mult de 30.000 de tipuri de produse de diferite branduri renumite. Vom aduce elemente noi, articole stoc și ediții interesante pentru a vă fi mai ușor să efectuați achiziții. Ne ocupăm de satisfacția dvs. cu cele mai bune metode posibile și de colaborarea cu cei mai de încredere transportatori. Recompensăm în mod regulat clienții obisnuiti, îi sfătuiesc cu privire la ultimele tendințe și contribuim la satisfacerea acestora.

Suntem aici pentru dumneavoastră. Dacă vă putem ajuta, nu ezitați să ne contactați. Suportul nostru pentru clienți va sta la indemanda dumneavoastră și vă va oferi sfaturi. Noi credem că veți fi mulțumiți.
Păreri

Spune-ţi părerea despre ALABO!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Lipsa de respect! Produs nelivrat, achitat, dar inexistent pe stoc si bani nereturnati! Rusine! Nu va recomand! Ma umilesc pentru banii mei! ?