ALABO

ALABO
Denumirea firmei
Alabo s.r.o.
Anul fondarii:
2018
Email:
2
1
0
0
0
3
Despre noi
ALABO nu este doar un magazin online. ALABO locuiește cu dumneavoastra. ALABO vă arată tendințe noi. ALABO vă va ajuta sa vă gasiti îmbrăcaminte pentru dumneavoastra și cei din familia dumneavoastra.

În oferta noastră puteți găsi mai mult de 30.000 de tipuri de produse de diferite branduri renumite. Vom aduce elemente noi, articole stoc și ediții interesante pentru a vă fi mai ușor să efectuați achiziții. Ne ocupăm de satisfacția dvs. cu cele mai bune metode posibile și de colaborarea cu cei mai de încredere transportatori. Recompensăm în mod regulat clienții obisnuiti, îi sfătuiesc cu privire la ultimele tendințe și contribuim la satisfacerea acestora.

Suntem aici pentru dumneavoastră. Dacă vă putem ajuta, nu ezitați să ne contactați. Suportul nostru pentru clienți va sta la indemanda dumneavoastră și vă va oferi sfaturi. Noi credem că veți fi mulțumiți.
Păreri

Spune-ţi părerea despre ALABO!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Am comandat in 3 ianuarie 2019 si am primit comanda in 7 ianuarie. Am returnat pe 8 ianuarie. Numerele primite pentru blugi G-star de dama nu au NIMIC dar ABSOLUT NIMIC in comun cu ceea ce da producatorul pe site-ul oficial si va spun sincer ca am avut dubii mari daca sa ridic sau nu comanda. Am ridicat-o totusi si a trebuit sa returnez. Dupa o luna de la data la care ei au primit returu

 

ma rog de ei de aproape 2 luni sa imi restituie banii si ma tot amana de la o saptamana la alta..... ultima solutie este sa ii dau in judecata..... va recomand sa va feriti de acest site

 

Hello, termenul de livrare este problematic , dar firma informeaza despre acest lucru online. Eu am comandat de doua ori si a functionat foarte bine. Am optat pentru plata la livrare. Am cumparat produse de marca la pret foarte bun. Calitatea a fost super ok, marimile potrivite mie le stiam. Personal o experienta super ok.

 

Lipsa de respect! Produs nelivrat, achitat, dar inexistent pe stoc si bani nereturnati! Rusine! Nu va recomand! Ma umilesc pentru banii mei! ?