Ubisoft Assassin's Creed Rogue (PC) Software - jocuri

Ubisoft Assassin's Creed Rogue (PC) Software - jocuri

de la 40,67 RON 13 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Descrierea produsului
PlatformaPC
Categorie jocActiune

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Assassin' s Creed Rogue PC Secolul al XVIII-lea America de Nord. Î n timp haosului si violentei razboiului franco-indian Shay Patrick Cormac un membru neî nfricat al Fratiei Asasinilor trecere printr-o transformare care va marca pentru totdeauna destinul coloniilor americane. Dupa o misiune periculoasa care ia o turnura tragica Shay le î ntoarce spatele Asasinilor care î ncearca sa-l ucida. Abandonat de cei pe care î i considera frati Shay î ncepe o misiune î n care va î ncerca sa-i elimine pe toti cei care s-au î ntors î mpotriva lui si sa devina cel mai temut vâ nator de Asasini din istorie.
Va prezentam Assassin’ s Creed Rogue cel mai î ntunecat capitol de pâ na acum din franciza Assassin’ s Creed. Vei fi martor la transformarea treptata dintr-un Asasin î ntr-un Vâ nator de Asasini. Urmeaza-ti propria credinta si porneste î ntr-o calatorie extraordinara prin New York pe valea unui râ u salbatic si pe apele î nghetate ale Atlanticului de Nord î n î ncercarea de a atinge scopul suprem eliminarea Asasinilor.

Caracteristici cheie
 
·                 Fii Vâ natorul Suprem de Asasini
Priveste pentru prima data universul Assassin’ s Creed din perspectiva unui templar. Intra î n rolul lui Shay care î n plus fata de abilitatile unui Asasin beneficiaza de arme si abilitati nemaiî ntâ lnite:
-  Echipeaza-l pe Shay cu o pusca  pentru atacuri din apropiere si de la distanta. Elimina-ti inamicii sau distrage-le atentia cu ajutorului unei game largi de munitie inclusiv gloante si grenade specializate.
-  Protejeaza-te de Asasinii ascunsi cu ajutorul abilitatii î mbunatatite Eagle Vision. Foloseste aceasta abilitate pentru a studia î mprejurimile si pentru a detecta Asasinii ascunsi î n umbra pe acoperisuri sau î n multime.
 
·                 Coboara î n Î ntuneric
Fii martor la transformarea lui Shay dintr-un Asasin neî nfricat î ntr-un Templar feroce devotat si dornic sa-i vâ neze pe fostii sai frati. Participa la evenimentele care î l vor purta pe Shay pe o cale î ntunecata care va schimba soarta Fratiei Asasinilor pentru totdeauna.
 
·                 Gameplay naval nou si î mbunatatit
Urca la bordul navei tale Morrigan si lupta pe apele î nghetate ale Atlanticului de Nord sau pe vaile î nguste ale râ urilor Americii. Assassin’ s Creed Rogue î mbunatateste experienta bataliilor navale din Assassin’ s Creed IV Black Flag care a câ stigat numeroase premii si aduce noi caracteristici de gameplay:
-  Tactici inamice noi: Apara-te de Asasini î n timp ce acestia î ncearca sa urce la bordul navei tale si sa-i elimine pe membrii echipajului. Ucide-i rapid pentru a î nregistra câ t mai putine pierderi î n râ ndul oamenilor tai.
-  Arme noi cum ar fi uleiul care lasa o dâ ra de foc î n urma navei pentru a incendia navele inamice si un pistol capabil sa traga continuu la fel ca o mitraliera.
-  Lume î nghetata plina de oportunitati: foloseste iceberg-urile î n favoarea ta î n timpul bataliilor navale si sparge gheata pentru a descoperi locatii ascunse.
 
·                 O lume deschisa si vasta
Povestea lui Shay î ti va permite sa explorezi trei medii unice.
-  Oceanul Atlantic de Nord. Î nfrunta vâ nturile reci si iceberg-urile uriase care domina aceste regiuni î n care se vor purta bataliile navale.
-  Valea Râ ului. Un spatiu imens al Frontierei Americane care combina pasajele de navigare fluviala cu cele de explorare terestra.
-  New York. Unul dintre cele mai cunoscute orase din lume recreat complet asa cum era î n secolul al XVIII-lea.
Denumiri similare la Software - jocuri Ubisoft Assassin's Creed Rogue (PC): Assassin s Creed Rogue PC, AssassinsCreedRoguePC, Assassin 's Creed Rogue (PC), Assassin's Creed Rogue ( PC)
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^