SEGA Total War Collection (PC) Software - jocuri

SEGA Total War Collection (PC) Software - jocuri

de la 74,46 RON 4 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse SEGA: SEGA Software - jocuri

Descrierea produsului
PlatformaPC
Categorie jocStrategie

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Total War Collection (4 Games) Pc   este un joc de tip real time strategy lansat de  Avanquest Software in data de  4/24/2012 disponibil pentru Pc.
Pachetul contine jocurile:

Rome Total War
Medieval II Total War
Empire Total War
Napoleon Total War

1. Rome Total War

Rome Total War pentru PC este urmatorul joc din seria Total War si reprezinta continuarea lui Medieval: Total War de la The Creative Assembly. Jucatorii se intorc in epoca de aur a antichitatii pentru a prelua comanda celor mai formidabile armate in incercarea de a rescrie analele istoriei si de a obtine titlul de comandant suprem al armatei romane.

Jucatorul controleaza armate imense de pana la 10.000 de razboinici - complet poligonali extrem de detaliati si cu miscari naturale - care se infrunta in batalii panoramice in timp real. Jucatorii pot lupta in rolul sau impotriva celor mai renumiti generali ai istoriei antice printre care Julius Caesar Hannibal si rebelul Spartacus.

Sute de trupe diferite se vor afla la dispozitia jucatorilor de la " legionaries"" hoplites"" barbarian hordes"" war elephants"" gladiators" si " scythe chariots" si pana la masini de razboi colosale ca " siege towers"" battering rams" si " catapults" care arunca proiectile incendiare. in plus peste 10.000 de campuri de lupta diferite bazate pe topografia Europei si a Africii de Nord pregatesc decorul masacrului. Cu toate acestea conflictul nu reprezinta singura cale de a castiga favorurile senatului si ale populatiei Romei politica diplomatia si spectacolele cu gladiatori vor juca roluri cheie in tentativa jucatorului de a fi declarat Imperator.

2. Medieval II Total War

Medieval II: Total War este o continuare indirecta a Medieval: Total War lansat in 2002 si al patrulea lansat in cadrul seriei Total War . Actiunea jocului se petrece intre anii 1080 si 1530 si este bazata pe razboaiele medievale religia si politica Europei Africii si a Orientului Mijlociu. Medieval II Total War a fost construit avand la baza codul Rome: Total War .

Jocul incepe cu un tutorial bazat pe Batalia de la Hastings si cucerirea normanda. In Batalia de la Hastings jucatorul ia rolul lui William Rufus un comandant militar si fiul lui William Cuceritorul. Apoi tutorialul continua cu cucerirea Angliei saxone. La Hastings regele Harold (regele saxonilor) are o stema gresita care contine Fleur-de-lis.

3. Empire Total War

DOMINA LUMEA SECOLULUI AL 18-LEA PE USCAT SI PE MARE.

Este anul 1701. Gratie utilizarii la scara larga a prafului de pusca superputerile lumii au intrat intr-o cursa a inarmarii. Nave gigantice cu zeci de tunuri domina oceanele iar muschetarii si piesele de artilerie grea se aliniaza pe campurile de batalie ale Europei Americii si Indiei.

- Da ordine trupelor si navelor aplica stategie in timp real si castiga razboaie epice in multiplayer online.
- Alege dintre 12 factiuni si pune bazele unui imperiu mondial pe harta masiva de campanie.

Empire: Total War acopera una dintre cele mai turbulente epoci din istorie. Campania incepe in 1701 si este marcata de evenimente de importanta majora: Revolutia Industriala razboiul american de independenta lupta pentru controlul asupra rutelor comerciale care leaga Vestul de Orient si in general globalizarea razboiului.

Producatorii The Creative Assembly au rescris componenta de inteligenta artificiala si au implementat o gama si mai larga de abordari la nivel de strategie si tactica. Astfel inamicii raman formidabili de-a lungul jocului atat pe harta de campanie cat si in bataliile terestre si cele navale. Varietatea de arme de foc obliga jucatorul sa gandeasca noi moduri de a-si implementa strategiile militare. Motorul grafic complet nou le-a permis producatorilor sa creeze noi medii de joc cu peisaje variate vegetatie realista si un nivel al detaliilor vizuale fara precedent.

Jucatorul alege una dintre cele douasprezece factiuni contemporane fiecare cu propriile teritorii avantaje si specializari si rescrie istoria. Cu timpul ajunge sa aiba o flota si o armata formidabile cu care cucereste lumea si isi creeaza propriul imperiu.

Jocul ofera sisteme avansate de control pentru trei noi tipuri de agenti al caror rol este de a stabili legaturi comerciale alaturi de spionaj sabotaj diplomatie si controlul situatiei interne. Toate activitatile de nivel strategic au loc pe harta de campanie insa atunci cand se ajunge la conflict deschis jucatorul poate opta ca bataliile sa fie rezolvate automat sau sa preia comanda directa asupra unitatilor militare terestre si navale si sa castige lupte 3D in timp real pe uscat si pe mare.

Modul campanie pe ture este similar cu cel din jocurile anterioare din Colectia Total War insa a fost imbunatatit semnificativ: acum ofera noi optiuni pentru diplomatie interfata cu utilizatorul a fost optimizata iar upgrade-urile pentru cladiri si asezari sunt acum vizibile. Modul de functionare a provinciilor a fost descentralizat astfel incat productivitatea unei regiuni poate fi afectata negativ fara a fi nevoie ca orasul-capitala al regiunii respective sa fie atacat direct. Jucatorul poate alege ministri pentru a forma un consiliu regal sau un guvern care sa conduca natiunea si spre deosebire de jocurile anterioare in care atributele unui guvernator afectau doar asezarea pe care o conducea in Empire: Total War guvernatorii influenteaza toate asezarile aflate sub controlul jucatorului. Generalii pot acum recruta unitati din asezarile din apropiere deci nu mai trebuie sa astepte intariri din zone indepartate ale hartii.

Printre celelalte noutati din Empire: Total War se numara un arbore tehnologic introdus in joc pentru a-i permite jucatorului sa cerceteze idei care conduc la evolutii semnificative in domenii precum politica infrastructura agricultura sau armata. Revolutiile si revoltele sunt determinate printre altele de tipul de guvernare din regiunea respectiva dar si de atitudinea populatiei in general. Jucatorul poate alege sa lupte de partea rebelilor sau a loialistilor iar rezultatul revolutiei va afecta modul in care celelalte factiuni de pe harta de campanie privesc natiunea controlata de catre jucator (ceea ce are un impact real asupra legaturilor diplomatice desigur).

In Empire: Total War   religia nu joaca un rol atat de important ca in Medieval II: Total War insa este in continuare un factor important in „ economia relatiilor diplomatice. De exemplu doua natiuni de aceeasi religie au un element comun extrem de important care faciliteaza discursul diplomatic si crearea aliantelor.

Jocul ofera si o campanie cu fir narativ „ Road to Independencein care jucatorul preia controlul asupra primilor colonisti in America. Campania incepe prin infiintarea orasului Jamestown dupa care urmeaza indeaproape lupta acestor colonisti pentru dominatia continentului nord-american fie impotriva triburilor bastinase fie impotriva Imperiului Britanic pentru independenta.

In bataliile terestre jucatorul se regaseste la conducerea unei armate din secolul al 18-lea compusa dintr-o varietate de unitati militare cu abilitati avantaje si costuri specifice fiecareia. Factiunile din Empire: Total War pot asedia asezarile inamice ceea ce conduce la lupte dramatice in care unitatile de pe campul de batalie interactioneaza in moduri complexe cu mediul de joc: se pot adaposti in spatele zidurilor si pot construi elemente de aparare in timpul luptei propriu-zise.

Independent de campania principala Empire: Total War ofera cateva batalii istorice din secolul al 18-lea si de la inceputul secolului al 19-lea. Jocul multiplayer include clasamente si ligi precum si batalii care pot fi configurate si un nou mod de joc: campanie in multiplayer.

In plus daca in jocurile anterioare din Colectia Total War bataliile navale erau obligatoriu rezolvate automat in Empire: Total War jucatorul preia controlul direct asupra navelor de razboi. Flota poate cuprinde pana la 20 de nave din clase diferite de marimi diferite cu armament specific si echipaj. Varietatea tactica este garantata de prezenta munitiilor de diverse tipuri dar si de posibilitatea de a aborda navele inamice sau de a ataca doar anumite parti ale acestora pentru a provoca daune maxime.

Cerinte minime de sistem Empire: Total War PC
SO: Windows XP (Service Pack 2) sau Windows Vista
Procesor: Intel Pentium la 2 4 GHz sau superior sau echivalent AMD Athlon
Placa video: cu 256 MB VRAM compatibila cu DirectX 9.0c si shader model 2.0
Memorie: 1GB RAM (XP) 2GB RAM (Vista)
HDD: 15 GB spatiu liber pe hard disk
Necesita o conexiune la Internet si un cont gratuit Steam pentru activare

3. Napoleon Total War

Il poti eclipsa pe Napoleon?
Abilitatile tale de mare tactician vor fi puse la incercare fie in rolul Generalului Bonaparte fie al unuia dintre cei mai formidabili inamici ai sai. Construieste o super putere economica si militara si domina bataliile epice si framantarile politice ale epocii napoleoniene. Vei reusi sa il eclipsezi pe legendarul general sau ii vei narui realizarile?

Gameplay Total War fara egal
Trei campanii cu fir narativ separat te pun la comanda trupelor lui Napoleon in Italia Egipt si de-a lungul intregului continent european.
Lupta in cele mai faimoase batalii ale epocii napoleoniene pe uscat si pe mare: Austerlitz Trafalgar Waterloo si multe altele.
Nou mod multiplayer in campanie: joaca aliat cu un prieten sau impotriva sa pentru a hotari soarta Europei.

Napoleon - Total War acopera doua decenii violente de la finalul secolului al 18-lea si inceputul secolului al 19-lea. Jucatorul intra in rolul legendarului imparat francez Napoleon Bonaparte sau al unuia dintre cei mai inversunati rivali ai sai si porneste pe calea sangeroasa si glorioasa catre dominatia globala.

Ca si in celelalte jocuri din Colectia Total War Napoleon ofera o combinatie dintre batalii in timp real cu armate vaste formate din zeci de mii de soldati pe harti 3D extrem de detaliate si strategie pe ture pe harta de campanie – unde jucatorul construieste unitati militare cerceteaza noi tehnologii trimite agenti in diverse misiuni si interactioneaza cu celelalte factiuni prin comert diplomatie sau razboi – totul cu scopul de a-si extinde puterea si influenta.

Napoleon - Total War duce seria Total War intr-o noua directie in ideea ca este mult mai focalizat pe un personaj principal si pe povestea acestuia. Jocul prezinta evolutia lui Bonaparte de la un simplu corsican tanar si ambitios pana la Imparat – jucatorul va fi martorul direct al acestei vieti fascinante. Mai mult decat atat jocul prezinta evenimente care l-au afectat profund pe Napoleon cum a fost moartea tatalui sau si care au definit aceasta personalitate de maxima importanta istorica.

In campaniile de invazie a Egiptului de catre Italia si Franta jucatorul urmeaza indeaproape cariera militara a lui Napoleon conturata excelent prin misiuni optionale. Campania principala " Mastery of Europe"in care Franta porneste in cucerirea batranului continent este similara cu modelul traditional de campanie Total War. In cea de-a patra campanie " Campaigns of the Coalition"jucatorii pot controla natiuni ale Coalitiei inclusiv Marea Britanie Rusia si Prusia in incercarea de a infrange Franta napoleoniana in Europa.

Pentru a obtine victoria in aceste campanii jucatorii trebuie sa cucereasca si sa mentina controlul asupra unui numar de teritorii pe fondul unui permanent efort de a combate degradarea armatelor (conditiile meteo extreme vor conduce la pierderi din efective) si pericolul izbucnirii revolutiilor. Conflictele pot fi rezolvate fie automat de catre calculator fie in batalii in timp real similar cu celelalte jocuri din Colectia Total War. In Napoleon unii generali inclusiv Napoleon nu dispar daca pierd o batalie ci revin in capitala regionala. In plus alaturi de noul factor de degradare a armatelor acum unitatile isi refac automat efectivele atunci cand se afla in teritorii controlate de catre jucator.

Unele dintre cele mai faimoase batalii ale lui Napoleon cum ar fi batalia de la Waterloo pot fi jucate separat de campanie. Jocul ofera si un nou mod de campanie in multiplayer alaturi de bataliile multiplayer si de noul sistem drop-in care permite preluarea controlului asupra armatelor inamice din campania single-player de catre un jucator uman.

Producatorii au implementat un nou sistem de simulare fizica special pentru bataliile in timp real cu scopul de a mari gradul de realism al jocului. De exemplu ghiulelele produc cratere la impact iar fumul generat de descarcarea armelor de foc ramane in aer si poate afecta campul vizual al unitatilor in timpul bataliilor prelungite. De asemenea factorii de mediu influenteaza performantele unitatilor militare - de exemplu comportamentul armelor de foc devine imprevizibil daca sunt utilizate pe timp de ploaie iar inaltimea la care se afla o unitate ii afecteaza raza maxima de foc.

Harta de campanie este mult mai detaliata decat cea din Empire: Total War si prezinta realist intensitatea conflictelor din era napoleoniana prin faptul ca un tur de joc este echivalent cu doar doua saptamani comparativ cu sase sau 24 de luni in celelalte jocuri. Inteligenta artificiala a fost imbunatatita pentru a asigura lupte intense indiferent de stadiul jocului sau de tipul de batalie.

Ca si in Empire unitatile terestre sunt echipate cu arme de foc cum ar fi flinte si tunuri si cu arme pentru lupta corp la corp - baionete si sabii. Unitatile de cavalerie pot lupta doar corp la corp cu cateva exceptii. Unitatile de artilerie sunt ideale pentru atacul pe distante lungi. Toate unitatile castiga experienta si cresc in nivel. De asemenea moralul ramane un factor important care afecteaza eficienta unitatilor militare si este influentat de diverse elemente pe campul de lupta.
Denumiri similare la Software - jocuri SEGA Total War Collection (PC): Total War Collection PC, TotalWarCollectionPC, Total War Collection ( PC)
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^