Electronic Arts Dead Space 2 (PC) Software - jocuri

Electronic Arts Dead Space 2 (PC)

Electronic Arts Dead Space 2 (PC) Software - jocuri

de la 32,84 RON 5 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Electronic Arts: Electronic Arts Software - jocuri

Descrierea produsului
PlatformaPC
Categorie jocActiune

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Acest produs este in format digital (key) si se activeaza pe platforma Origin.

Î ncheierea primului capitol al seriei Dead Space amarcat o renastere a protagonistului Isaac oschimbare radicala de la un simplu inginer la un luptator exotic aflatpe urma fortelor melafice. Asa cum au sustinut producatoriiaceastaparte a evolutiei personajului principal a trecut odata cu soculinitial acum ramâ ne sa î l vedem pe Isaac î ntr-o alta ipostazamaiimpunatoare. Acestuia nu î i mai ramâ ne decâ t sa vâ neze creaturile ce i-au produsatâ ta suferinta si de aceea cred ca vom avea la î ndemâ na î n scurt timpun alt Dead Space diferit cel putin din punctul devedere al expunerii narative. Dar sa nu va speriati ca veti avea partede aceeasi poveste plicticoasa a unui singur om pornit pe un drumî ntunecat al razbunarii deoarece diversificarea abilitatilor tale sischimbarea unor elemente face ca experienta sa ramâ na proaspataî ndemnâ ndu-te sa continui jocul pâ na la final. Dupa cum am enuntat î n râ ndurile de mai sus Isaac sufera o modificare de mental si odata cu aceasta metamorfoza vin sianumite schimbari evidente a abilitatilor sale ce î l identifica maimult ca niciodata drept un luptator redutabil. Miscarile sale nu maisunt atâ t de lente atacurile corp la corp fiind cu câ t mai rapide cuatâ t mai puternice. Si mai presus de acestea introducerea noilor armeeste bine venita datorita aparitiei altor inamici mai duri ce va vor dadestula bataie de cap î n unele momente. Inteligenta artificiala a jocului a fost si ea î mbunatatita deoarecese poate observa anumite miscari tactice surprinzatoare ale inamicilorcum ar fi distragerea atentie de catre unul ca ceilalti sa reuseasca sa te atace din spate. Î nafara de î nfatisarile lor oribileacesti mutanti sunt mai eficace î n a ucide decâ t î n prima partebazâ ndu-se pe un plus de viteza si normal pe forta grupului. Dead Space 2 este setat la trei ani dupa primul simarea parte a actiunii are loc î n Sprawl o metropola aflata pe Titanuna din lunile lui Saturn. Drept consecinta aceasta schimbare de peisajduce la reconstructia grafica acum fiind nevoita sa î nfatiseze o maimare varietate vizuala decâ t î ntunecoasele coridoare ale USG Ishimura. Producatorii au dorit ca î n aceasta parte a doua sa introduca o seriede obiecte ce pot fi folosite cu ajutorul puterilor telekinetice î neliminarea inamicilor cum ar fi scaune mese usi cu sticla si alteobiecte ascutite. Î nsa astfel de detalii ale gameplay-ului mai bine ledescoperiti voi î nsiva.

La achizitionarea CD Key-urilor de pegame-shop. rova rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

--- P rodusele comandatede lagame-shop. rosunt noi (niciodata folosite)
---Nu sunt incluse manualeCD-uride instalarecuticardurifizicesaualte elementefizice
---CD Key-ul produsuluivafilivrat prin emailposta sau curier rapid
---OriceformadeCDKeyTimeCardExpansion PackPuncteGame/BetaTriallivratelacasuta dumneavoastra de e - mailnu suntrambursabileniciinterschimbabile .
Denumiri similare la Software - jocuri Electronic Arts Dead Space 2 (PC): Dead Space 2 PC, DeadSpace2PC, Dead Space 2 ( PC)
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^