BeSafe iZi Kid i-Size X1 ISOfix Scaun auto copii

BeSafe iZi Kid i-Size X1 ISOfix Scaun auto copii

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (24.05.2017): 2 190,00 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
iZi Kid i-Size este aprobat pentru copiii cu o înălţime de la 61 până la 105 cm, orientat cu spatele în sensul direcţiei de mers, cu o greutate maximă de 18 kg.   Scaunul auto iZi Kid i-Size îndeplineşte  cele mai recente standarde UN r 129 şi este uşor de instalat. Braţul frontal împiedică rotirea scaunului, folosind rezistență mecanică pentru o instalare fermă. Oferă protecţie maximă în cazul unui impact din spate. Construcţia scaunului este tip sandwich, învelişul exterior este din polipropilenă, iar interiorul din polistiren, format din carcasa de plastic tare şi un înveliş moale de 40 mm în interior. Materialul din care este fabricat scaunul amortizează şocurile, în caz de impact oferind protecţie zonelor vulnerabile: capul, gâtul şi organele interne. Înălţimea se ajustează printr-o singură mişcare împreună cu centurile de siguranţă, oferind cea mai bună poziţie de somn din grupa acestor scaune. Are magneţi pentru reţinerea centurilor, caracteristică care uşurează aşezarea copilului în scaun. Scaunul este ajustabil în 3 poziţii de înclinare, structura scaunului fiind prevăzută cu canale de ventilaţie. Husa este lavabilă la 40º (programul de spălare pentru lână). iZi Kid X1 i-Size  - poate fi montat numai  cu spatele     în sensul direcţiei de mers  Grupa 0/1;  Greutate: 0-18 Kg;  Înălţime: 61 - 105 cm;   Vârsta: 6 luni – 4 ani;  Fixarea scaunului: prin sistemul ISOfix.    
Recomandăm folosirea acestui scaun numai pentru copiii care pot sta în şezut, adică  pentru cei care au împlinit vârsta de 6 luni. iZi Kid i-Size poate fi instalat  numai cu spatele  în sensul direcţiei de mers, cu ajutorul sistemului de ancorare prevăzut într-un vehicul dotat cu puncte de ancorare ISOfix. Prin lege toate scaunele auto vândute în Europa trebuie să fie conforme cu standardul ECE R44 / 04 (sau 03). Acest standard categorizează  scaunele  auto după  greutatea copilului. În iulie 2013 a fost introdus un nou sistem de clasificare a  scaunelor auto:  i-Size . Regulamentul existent este depășit în multe privințe, i-Size  aduce  îmbunătățiri semnificative: 
  1. scaunele auto care se fixează cu spatele la direcția de mers devin obligatorii  pentru copiii cu vârsta de până la 15 luni.
  2. mai multe criterii de testare pentru protecție la impact lateral.
  3. clasificarea va fi mai ușor de înțeles,   în funcție de înălțimea micului pasager
  4. noi cerințe pentru a minimiza utilizarea incorectă a scaunelor auto, inclusiv promovarea  utilizarea sistemului Isofix .  
 Standardul  ECE R44 /04 va rula alături de i-Size până în 2018. În 2018 standardul actual va fi revizuit și actualizat, dar încă nu va dispărea cu totul. Atâta timp cât există mașini mai vechi pe drumurile noastre, care nu au Isofix, un standard pentru scaunele montate cu centura de siguranță  trebuie să existe.Denumiri similare la Scaun auto copii BeSafe iZi Kid i-Size X1 ISOfix: iZi Kid i Size X 1 ISOfix, iZiKidiSizeX1ISOfix, iZi Kid i Size X1 ISOfix, iZiKidi-SizeX1ISOfix
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^