Epson WorkForce DS-520N (B11B234401BT)

Epson WorkForce DS-520N (B11B234401BT)

de la 2 226,94 RON 18 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Descrierea produsului
Epson WORKFORCE DS-520N    Beneficiind de unitate pentru interfaţa de reţea, scanare de mare viteză şi funcţii de procesare rapidă a datelor, acest scaner de documente poate fi partajat cu angajaţi multipli şi este ideal pentru un flux simplu de procesare a documentelor. În combinaţie cu soluţiile Document Capture Pro1, utilizatorii pot beneficia de funcţii de scanare prin buton de comandă cu profiluri predefinite de lucrări.   Scaner de mare viteză DS-520N are dimensiuni compacte şi o viteză mare de scanare de până la 30 ppm/60 ipm, chiar şi în cazul scanării color sau monocrom la 300 dpi. Acestea, împreună cu compresia JPEG hardware, sporesc viteza de procesare a lucrărilor de scanare de mare volum. Datorită unităţii pentru interfaţa de reţea, scanerul este ideal pentru partajarea în reţelele din birouri şi departamente.   Flux de procesare a documentelor Software-ul Epson Document Capture Pro1 facilitează integrarea acestui scaner profesional în sistemul de gestionare a documentelor, mărind viteza fluxului de lucru şi permiţându-vă să capturaţi, să convertiţi şi să distribuiţi informaţii scanate către depozitele de stocare a documentelor. Beneficiaţi de scanare prin buton de comandă cu profiluri predefinite pentru lucrări. În plus, recunoaşterea codurilor de bare şi OCR-ul zonal vă vor ajuta să automatizaţi procesele ce implică volume mari de documente, cum ar fi denumirea fişierelor şi crearea de foldere. Este simplu de integrat, datorită compatibilităţii cu driverele TWAIN, ISIS şi WIA.   Eficient Software-ul de scanare Epson oferă o gamă largă de funcţii avansate de procesare a imaginilor, inclusiv detecţia dimensiunii documentelor multiple, sporirea clarităţii textului şi corecţia automată a poziţiei pentru a îmbunătăţi eficienţa şi pentru a spori productivitatea.   Partajare în reţea Integraţi cu uşurinţă acest model echipat pentru conectare în reţea în mediul companiei dvs. Combinat cu Document Capture Pro/Pro Server1, acest scaner sporeşte productivitatea angajaţilor prin intermediul funcţiilor PushScan (scanare prin buton de comandă) operate de pe ecranul scanerului, cum ar fi scanarea către Microsoft SharePointTM şi serviciile cloud.  Caracteristici esentiale: Scaner de mare viteză: Până la 30 ppm / 60 ipmIntegrare simplă: Compatibilitate cu Document Capture Pro1Fără probleme: Tehnologie avansată de alimentareConectare în reţea: Caracteristici de scanare prin buton de comandă cu profiluri predefinite pentru lucrăriScanare dublă cu o singură trecere: Scanaţi rapid ambele feţe ale unui document1* Necesită descărcarea de pe site-ul web Epson.  
Denumiri similare la Scanner Epson WorkForce DS-520N (B11B234401BT): WorkForce DS 520 N B 11 B 234401 BT, WorkForceDS520NB11B234401BT, WorkForce DS 520N (B11B234401BT), WorkForceDS-520NB11B234401BT, WorkForce DS-520N (B11B234401 BT)
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^