Canon imageFORMULA CR-190i (4605B003)

Canon imageFORMULA CR-190i (4605B003)

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (08.08.2017): 30 687,58 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Canon: Canon Scanner

Descrierea produsului
TipuriScanner documente
Senzor de imagineCIS
Marimea paginiiA4
Rezolutia optica 1200 x 1200 dpi
OCR Da

Conectori

Tip port USB2.0
Port LPTNu

Dimensiuni

Latime476 mm
Inaltime214 mm
Adancime272 mm
Greutate8400 g

Alte caracteristici

Alimentator automat de hartieDa
Suport pentru diafilm Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Canon CR-190i   Informaţii suplimentare Când acurateţea, viteza şi calitatea sunt importante, Canon imageFORMULA CR-190i propune soluţia ideală. Funcţii avansate precum MICR acceptat de OCR asigură scanarea consecventă în loturi a cecurilor, voucherelor şi cupoanelor.   Beneficii   Scanare de mare viteză: până la 190 de cecuri pe minut Citire simultană precisă cu MICR şi OCR Imprimare de înaltă calitate prin dispozitivul de imprimare încorporat cu 4 linii Întreţinere şi integrare simplă şi directă Compatibilitate cu ENERGY STAR şi RoHS   Vitează mare de scanare   imageFORMULA CR-190i a fost proiectat pentru a oferi băncilor şi vânzătorilor cu amănuntul scanare rapidă, eficientă şi fiabilă. Cu viteze de până la 190 de cecuri pe minut, CR-190i este ideal pentru scanarea în loturi, în timp ce detectarea cu ultrasunete a alimentării duble reduce citirile eronate şi omisiunile. Aceste caracteristici vor ajuta la creşterea productivităţii şi eficienţei în fluxurile de producţie administrative.
Rezultate de înaltă calitate   Filtrarea fină a textului captează imaginile cu precizie, chiar din documente care prezintă imagini de fundal cu model, pentru a asigura cea mai bună calitate.   Imprimare flexibilă   Un dispozitiv de imprimare încorporat cu 4 linii pentru text şi imagini bitmap de înaltă calitate vă oferă o gamă flexibilă de capacităţi de imprimare. Cu activarea SDK, CR-190i poate tipări dinamic utilizând rezultatele MICR într-o singură mişcare, îmbunătăţind astfel productivitatea
Uşor de întreţinut   Deschiderea laterală uşurează realizarea sarcinilor de întreţinere precum schimbările de cartuşe, degajarea blocajelor de hârtie şi curăţarea. Actualizările simultane de driver şi de firmware reduc timpul necesar pentru întreţinerea de rutină, în timp ce un instrument util de înregistrare vă ajută să depanaţi probleme rapid şi precis - reducând la minim durata de inactivitate.   Pozitiv din punct de vedere ecologic   CR-190i respectă cerinţele Directivei RoHS, în timp ce conformitatea ENERGY STAR vă ajută să îndepliniţi obiectivele de responsabilitate socială corporatistă şi de reducere a consumului de energie.   Citire precisă   MICR acceptat de OCR asigură un standard ridicat al citirii imaginii. Citirea cu o precizie de 99,9%* a MICR ajută la prevenirea erorilor costisitoare, prin asigurarea citirii datelor de validare a cecurilor înainte ca originalele să fie scoase din circulaţie.   Performanţă versatilă   Alimentatorul de documente cu volum mare al scanerului CR-190i acceptă până la 250 de documente odată, în timp ce unitatea încorporată de bătut colile asigură scanare continuă fără blocare. Compatibilitatea cu o gamă largă de alte documente decât cecurile, precum plicuri, vouchere de retail şi cupoane de marketing, face scanerul CR-190i ideal pentru mediile bancare şi de retail cu activitate intensă.   Simplu de integrat   Utilitarul de scanare Canon inclus oferă scanare, salvare de fişiere şi vizualizare de imagini. Pentru flexibilitate maximă, CR-190i acceptă trei tipuri de SDK, în timp software-ul Ranger Transport API al companiei Silver Bullet Technology permite integrarea uşoară a scanerului CR-190i cu sisteme noi sau existente. Canon CR-190i   Informaţii suplimentare Când acurateţea, viteza şi calitatea sunt importante, Canon imageFORMULA CR-190i propune soluţia ideală. Funcţii avansate precum MICR acceptat de OCR asigură scanarea consecventă în loturi a cecurilor, voucherelor şi cupoanelor.   Beneficii   Scanare de mare viteză: până la 190 de cecuri pe minut Citire simultană precisă cu MICR şi OCR Imprimare de înaltă calitate prin dispozitivul de imprimare încorporat cu 4 linii Întreţinere şi integrare simplă şi directă Compatibilitate cu ENERGY STAR şi RoHS   Vitează mare de scanare   imageFORMULA CR-190i a fost proiectat pentru a oferi băncilor şi vânzătorilor cu amănuntul scanare rapidă, eficientă şi fiabilă. Cu viteze de până la 190 de cecuri pe minut, CR-190i este ideal pentru scanarea în loturi, în timp ce detectarea cu ultrasunete a alimentării duble reduce citirile eronate şi omisiunile. Aceste caracteristici vor ajuta la creşterea productivităţii şi eficienţei în fluxurile de producţie administrative.
Rezultate de înaltă calitate   Filtrarea fină a textului captează imaginile cu precizie, chiar din documente care prezintă imagini de fundal cu model, pentru a asigura cea mai bună calitate.   Imprimare flexibilă   Un dispozitiv de imprimare încorporat cu 4 linii pentru text şi imagini bitmap de înaltă calitate vă oferă o gamă flexibilă de capacităţi de imprimare. Cu activarea SDK, CR-190i poate tipări dinamic utilizând rezultatele MICR într-o singură mişcare, îmbunătăţind astfel productivitatea
Uşor de întreţinut   Deschiderea laterală uşurează realizarea sarcinilor de întreţinere precum schimbările de cartuşe, degajarea blocajelor de hârtie şi curăţarea. Actualizările simultane de driver şi de firmware reduc timpul necesar pentru întreţinerea de rutină, în timp ce un instrument util de înregistrare vă ajută să depanaţi probleme rapid şi precis - reducând la minim durata de inactivitate.   Pozitiv din punct de vedere ecologic   CR-190i respectă cerinţele Directivei RoHS, în timp ce conformitatea ENERGY STAR vă ajută să îndepliniţi obiectivele de responsabilitate socială corporatistă şi de reducere a consumului de energie.   Citire precisă   MICR acceptat de OCR asigură un standard ridicat al citirii imaginii. Citirea cu o precizie de 99,9%* a MICR ajută la prevenirea erorilor costisitoare, prin asigurarea citirii datelor de validare a cecurilor înainte ca originalele să fie scoase din circulaţie.   Performanţă versatilă   Alimentatorul de documente cu volum mare al scanerului CR-190i acceptă până la 250 de documente odată, în timp ce unitatea încorporată de bătut colile asigură scanare continuă fără blocare. Compatibilitatea cu o gamă largă de alte documente decât cecurile, precum plicuri, vouchere de retail şi cupoane de marketing, face scanerul CR-190i ideal pentru mediile bancare şi de retail cu activitate intensă.   Simplu de integrat   Utilitarul de scanare Canon inclus oferă scanare, salvare de fişiere şi vizualizare de imagini. Pentru flexibilitate maximă, CR-190i acceptă trei tipuri de SDK, în timp software-ul Ranger Transport API al companiei Silver Bullet Technology permite integrarea uşoară a scanerului CR-190i cu sisteme noi sau existente.
Denumiri similare la Scanner Canon imageFORMULA CR-190i (4605B003): imageFORMULA CR 190 i 4605 B 003, imageFORMULACR190i4605B003, imageFORMULA CR 190i (4605B003), imageFORMULACR-190i4605B003, imageFORMULA CR-190i (4605B 003)
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^