Delimano 110000000 Robot de bucatarie

Delimano 110000000 Robot de bucatarie

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Delimano: Delimano Robot de bucatarie

Hausberg HB 7610 Robot de bucatarie 974,00 RON Hausberg HB 7610 TOYA LUND 67810 Robot de bucatarie 473,20 RON TOYA LUND 67810 TOYA LUND 67811 Robot de bucatarie 543,99 RON TOYA LUND 67811 Heinner HPM-1500XMC Robot de bucatarie de la 559,00 RON Heinner HPM-1500XMC
Descrierea produsului
Putere 1400 W
Capacitate vas 4.5 L
Trepte de viteza 6
Afisaj Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Mixer cu bol DELIMANO 110000000, 4.5l, 1400W, 6 trepte viteza, rosu-argintiu Acum mai puternic, pentru performante extraordinare Robotul de bucatarie Delimano Pro este mai puternic ca niciodata. Motorul a fost upgradat la 1400 W, iar echipamentul de plastic inlocuit cu metal. Asta inseamna ca mancarea ta va fi procesata mai repede si mai usor. Gata cu grija daca robotul va rezista la noua ta reteta sau nu – acesta sigur nu se va impotmoli. Mai mult, accesoriile metalice fac sarcinile mai usoare, dar si prelungesc viata robotului tau. Un robot compact, cu mare potential In ciuda dimensiunilor reduse, robotul Delimano Kitchen Robot PRO are toate functiile mixerelor profesionale. In plus, este atat de stilat incat va fi o placere sa-l expui pe blatul de bucatarie. Robotul opereaza cu un singur buton cu 6 viteze si functie Puls.
Otel inoxidabil vas cu capacitatea de 4.5l cu protectie anti-stropire incorporata. 3 accesorii de baza - otel inoxidabil tel, aluminiu cu invelis anti-aderent paleta si spirala. Miscari de rotatie planetara asigura amestecarea fiecarui milimetru al vasului de mixare. Soft start inteligent Delimano Kitchen Robot Pro este acum echipat cu tehnologia Soft Start care creste rotatiile progresiv orice viteza ai alege, facand operarea produsului mai stabila, constanta si optima la fiecare reteta. A doua pereche de maini in bucatarie Delimano Kitchen Robot Pro este noua generatie de Roboti de Bucatarie Delimano ! Acum mai rezistent, mai puternic, si mai stilat, procesatorul alimentar iti va permite sa pregatesti o gama larga de mancaruri fara maini. Nu numai ca vei economisi timp, dar va mixa compozitia de prajituri pana la perectiune, precum si aluaturile de paine sau de biscuiti, cartofi, unt si oua, in doar cateva minute.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.