Philips AZ780

Philips AZ780

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (10.01.2019): 496,82 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
Producator: Philips
Model: AZ780


Descriere
USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA
Folosind modul USB Direct, conectati, pur si simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs. Philips si muzica dvs. digitală va fi redată direct de pe dispozitivul Philips.

Redare MP3/WMA-CD, CD si CD-RW
Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fisierelor mari digitale de muzică de până la 10 ori, fără o scădere simtitoare a calitătii audio. MP3 sau WMA sunt două din formatele de compresie care vă permit să vă bucurati de universul muzicii digitale pe playerul Philips. Descărcati melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzică autorizate de pe Internet sau creati singuri fisiere de muzică MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi să le transferati pe player.

Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund
Sistemul Bass Reflex facilitează obtinerea unui bas puternic si profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferentiază de sistemul conventional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinatie cu difuzorul, sistemul amplifică frecventele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

Telecomandă ergonomică pentru mai mult conform
Cu o telecomandă ergonomică pentru confort sporit la vârfurile degetelor, tot ce trebuie să faceti este să vă relaxati.

Dynamic Bass Boost pentru bas profund si dramatic
Dynamic Bass Boost optimizează frecventele joase în functie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecventele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, functia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteti bucura de un sunet consistent chiar si atunci când reduceti volumul.

Putere totală de iesire 2W RMS
Acest sistem are o putere totală de iesire de 2 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în wati. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă si sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort
Receptionati postul pe care doriti să îl presetati, apăsati si mentineti apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecventei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteti accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutati manual frecventele de fiecare dată.

Timer Sleep pentru a adormi ascultând melodia preferată
Timerul Sleep vă permite să alegeti câtă vreme doriti să ascultati muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setati limita de timp (până la o oră) si să selectati postul de radio pe care doriti să-l ascultati până ce adormiti. Aparatul va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silentios si economic. Timerul Sleep vă permite să adormiti în sunetele DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoit să numărati oi sau să vă îngrijorati la gândul consumului de curent electric.

Intrare audio pentru redarea muzicii portabile
Executati o singură conexiune si bucurati-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile si calculatoare. Conectati dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la iesirea pentru căsti. După conectare vă puteti bucura direct de întreaga colectie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

Mufă pentru căsti stereo pentru o auditie muzicală superioară
Conectati-vă casca la acest radio Philips pentru o experientă de ascultare mai intimă ori de câte ori doriti. Vă puteti bucura de filmul sau muzica favorită cu un sunet de exceptie, fără a-i deranja pe ceilalti, conectând căstile la player.


Denumiri similare la Radiocasetofoane şi aparate radio Philips AZ780: AZ 780
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.