vidaXL 50605

vidaXL 50605

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Racitor vinuri

Klarstein Shiraz 12 Racitor vinuri de la 1 350,00 RON Klarstein Shiraz 12 Liebherr WKes 653 Racitor vinuri de la 7 499,00 RON Liebherr WKes 653 Klarstein Vinetage 12 Uno Racitor vinuri de la 1 245,00 RON Klarstein Vinetage 12 Uno Klarstein Vinovilla 7 Racitor vinuri de la 1 771,00 RON Klarstein Vinovilla 7

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Capacitate neta 35 l
Consum de energie pe an 120 kWh/an
Gama de temperatură 10 - 18 °C
Capacitate sticle 12
Numar de rafturi 7
Display Da

Dimensiuni

Latime 25.2 cm
Inaltime 63.8 cm
Adancime 50 cm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Acest răcitor de vin convenabil cu afișaj LCD este o soluție perfectă pentru depozitarea sticlelor de vin și pentru răcirea lor înainte de un eveniment. Intervalul de temperatură al frigiderului pentru vin este ideal pentru vinuri. Acest răcitor de bar funcționează la un nivel scăzut de zgomot și este foarte eficient din punct de vedere energetic. Frigiderul pentru vin are un sistem de răcire termoelectric, cu funcție de dezghețare automată, astfel încât nu este nevoie să îl dezghețați manual. Puteți regla cu ușurință temperatura. Răcitorul de vin este echipat cu sertare convenabile, astfel încât să puteți scoate întotdeauna cu ușurință sticla pe care o doriți. Datorită ușilor interioare și ușii transparente, sticlele de vin de colecție vor fi prezentate elegant.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.