Ofertele pentru produsul

 

4711 Original - EDC fără pulverizator 150 ml

61,00 RON
+ 18,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
vivantis.ro

Mai multe oferte

 

4711 eau de cologne flacon 150 ml

88,00 RON
+ 29,00 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
twinstore.ro
 

Maurer & Wirtz Unisex Maurer & Wirtz 4711 Original Eau de Cologne Eau de Cologne 150 ml

102,00 RON
+ 12,90 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
makeup.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 61,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse 4711: 4711 Parfum

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Vert EDC 150 ml Parfum 269,00 RON Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Vert EDC 150 ml Alvarez Gomez Agua de Colonia Concentrada Barberia EDC 150 ml Parfum de la 124,00 RON Alvarez Gomez Agua de Colonia Concentrada Barberia EDC 150 ml Alvarez Gómez Alvarez Gómez (Refillable) EDC 150 ml Parfum 87,00 RON Alvarez Gómez Alvarez Gómez (Refillable) EDC 150 ml Bvlgari Eau Parfumee au The Bleu EDC 150 ml Parfum 319,00 RON Bvlgari Eau Parfumee au The Bleu EDC 150 ml
Descrierea produsului
Grup tinta Unisex
Tip  Eau de cologne (EDC)
Volum 150 ml
Ambalaj  Cutie originala

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Apa de Colonie Unisex  cu vaporizator, 4711, 150 mlEste un parfum de la unul dintre cele mai vechi branduri de parfumuri, care are un nume cunoscut in intreaga lume drept "mama tuturor apelor de colonie". Acest parfum a ramas la fel, are aceeasi compozitie unica de mai bine de 200 de ani, dand un efect pozitiv atat asupra mintii, corpului cat si sufletului datorita minunatelor sale ingrediente atent selectionate si uleiurilor esentiale. Acest parfum a fost creat in anul 1792 de Wilhelm Muelhens. Istoria sa a inceput atunci cand un calugar cartosian i-a oferit lui Muelhens cateva picaturi de „apa miraculoasa si din acestea a creat aceasta apa de colonie.
Familia olfactiva:  CitriceAromele de varf:  ulei de portocale, piersica, busuioc, bergamota si lamaieAromele de mijloc:  cyclamen, crin, pepene galben, iasomie si trandafir bulgarAromele de baza:  patchouli, vetiver din Tahiti, mosc, lemn de santal, muschi de stejar si cedru
Indrumari  privind durabilitatea parfumurilor:
Eau de Parfum  (EDP) contine intre 10-20% ulei de parfum si este o alegere populara atat pentru brandurile de parfum, cat si pentru clienti. Eau de parfum va dura in general in jur de 8 ore. Eau de Toilette  (EDT) este urmatorul, continand aproximativ 5-15% ulei de parfum. Parfumurile Eau de Toilette au adesea o explozie rapida de mirosuri frumoase inainte de estompare; ceea ce niseamna ca pot face o prima impresie excelenta. In general, aceste parfumuri vor dura undeva intre 4 si 7 ore.
Eau de Cologne  este o alegere mult mai usoara decat cele doua precedente. Eau de Cologne are doar aproximativ 2-4% din uleiul de parfum si este adesea folosit ca o stropire pe corp pentru a reamprospata la intervale regulate. In general, aceste parfumuri vor dura undeva intre 2-3 ore.
Eau Fraiche  - in acest tip de parfum exista doar 1-2% din uleiul de parfum si este incredibil de usor. Acest lucru este perfect pentru cei care nu doresc un miros puternic! Eau Fraiche va dura doar cateva ore in cel mai bun caz, dar sunt minunate pentru a crea un parfum subtil si delicat.


Denumiri similare la Parfum 4711 Original EDC 150 ml: OriginalEDC150ml


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.