Jean Patou 1000 EDT 75 ml Parfum

Jean Patou 1000 EDT 75 ml Parfum

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Jean Patou: Jean Patou Parfum

Versace Red Jeans EDT 75 ml Parfum de la 77,00 RON Versace Red Jeans EDT 75 ml Versace Metal Jeans EDT 75 ml Parfum 149,00 RON Versace Metal Jeans EDT 75 ml Diesel Zero Plus Feminine EDT 75 ml Parfum de la 58,20 RON Diesel Zero Plus Feminine EDT 75 ml Bijan Classic Women EDT 75 ml Parfum 176,00 RON Bijan Classic Women EDT 75 ml

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Grup tinta Pentru femei
Tip  Eau de toilette (EDT)
Volum 75 ml
Ambalaj  Cutie originala

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Jean Patou 1000 este o apă de toaletă specială, o esență romantică și delicată, care poate cuceri orice bărbat. Aroma se deschide cu note proaspete și suculente de Bergamotă, Coriandru, Mandarină și Note verzi. În inima aromei pulsează note florale de asomie, Iris, Lăcrămioară, Muşcată, Osmantuhus, Trandafir și Violetă. La baza aromei sclipitoare stau note de Ambră cenuşie, Lemn de santal, Mosc, Muşchi de stejar, Pachouli, Vetiver și Zibetă, care aduc căldură și stabilitate aromei. Jean Patou 1000 este o apă de toaletă cochetă și plină de prospețime, pentru femei fermecătoare, care sunt întotdeauna într-o dispoziție pozitivă și sunt capabile să găsească fericirea în orice.


Denumiri similare la Parfum Jean Patou 1000 EDT 75 ml: 1000EDT75ml


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.