Sharp PN-V602 Monitor

Sharp PN-V602 Monitor

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (07.08.2017): 56 299,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Sharp: Sharp Monitor

Descrierea produsului
Ecran curbatNu

Conectivitate

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Descriere
Noul PN-V602 ultraplat, modelul cu ramă, a fost proiectat în principal pentru aplicaţii de perete video. Acest monitor LCD de 152 cm (60) poate fi utilizat în cadrul unei game variate de configuraţii de panouri informative şi multi-ecran. Ca soluţie flexibilă cu o ramă aproape perfectă, modelul PN-V602 stabileşte noi standarde în domeniul afişajelor cu panouri video.

Pereţii video standard prezintă adesea puncte albe diferite de la un ecran la altul. Petele sau porţiunile întunecate pot afecta, de asemenea, calitatea şi uniformitatea oricărui conţinut afişat. Acest fenomen de voalare poartă denumirea de „Mura, un termen japonez pentru „neuniformitate şi este, de regulă, ireparabil.

Sharp are soluţia perfectă…

Tehnologia de calibrare uniformă a culorilor (UCCT, Uniform Colour Calibration Technology) elimină toate petele Mura şi neuniformitatea vizibilă, adăugând amplificări RGB la fiecare pixel afectat. Rezultatul constă într-o consecvenţă perfect uniformă a culorilor şi a punctelor albe pe tot afişajul.

Cum funcţionează

Pasul 1 – Perete video + UCCT

UCCT este un proces de calibrare hardware „3D pixel cu pixel, efectuat în fabrică, care utilizează o cameră „xyz de ultimă oră pentru a aplica corecţia Mura şi calibrarea culorilor printr-o combinaţie de tabele de conversie (LUT, Look Up Table).

După aplicare, îmbunătăţirea este vizibilă, însă fiecare afişaj are propriul profil UCCT, iar punctele albe pot diferi în continuare de la un afişaj la altul în peretele video.

Pasul 2 – Perete video + UCCT + Calibrare

Un senzor extern măsoară profilul de culori şi puncte albe pentru fiecare afişaj. Aplicaţia software Display Installation Tool with Calibration (DITwC) de la Sharp actualizează (calibrare hardware) tabelele LUT ale afişajelor pentru a se potrivi pe tot peretele. Calibrarea cu senzorul extern se aplică fiecărui afişaj, iar punctele albe sunt potrivite cu DITwC, pentru a crea un perete video perfect.

Corecţia Mura va rămâne, de obicei, stabilă pe toată durata de viaţă a afişajului, însă, ocazional, poate fi necesară reîmprospătarea calibrării folosind software-ul DITwC, deoarece efectele de învechire pot cauza apariţia punctelor albe diferite.

O abordare unică

Tehnologia UCCT de la Sharp reprezintă într-adevăr un proces de top în domeniu, deoarece niciun alt furnizor nu oferă:

Corecţie Mura pe bază de L*ab

Creează o reprezentare liniară a tuturor culorilor perceptibile, care se apropie de modul în care ochiul uman percepe culorile

Control al culorilor 3D

Utilizează o combinaţie de tabele de conversie (LUT) integrate pentru managementul separat al culorilor

Calibrarea culorilor şi a punctelor albe
Asigură o potrivire completă la o temperatură predefinită a culorilor, de la marginea ecranului spre centru şi pe toate ecranele, folosind L*ab

Prin urmare, ecranele sunt perfect uniforme şi perfect potrivite pe tot peretele video, oferindu-vă modalitatea perfectă de a crea un afişaj de înaltă calitate şi de mare impact.
Denumiri similare la Monitor Sharp PN-V602: PN V 602, PNV602, PN V602, PN-V 602
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^