Brother Innov-is XV Masina de cusut

Brother Innov-is XV Masina de cusut

de la 32 999,00 RON 2 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  
Descrierea produsului
  Ecran tactil de 10,1 " cu rezoluție înaltă IPS LCD

Sistem avansat al camerei de fotografiat inteligent

Zona de foarte mare de brodat (9½ x 14 ", 240 x 360 mm)

Braț lung de 11¼ "(285mm)

Boderie superba facuta cu usurinta

Caracteristici inovatoare pentru rezultate cu aspect profesional

Esti serios cand vine vorba despre cusut - și acum, cu Innov-is XV, poti investi în talentul tău. Totul e mai ușor, mai rapid și mai intuitiv ca niciodata.

Vezi exact locul unde acul intra in material . Converteste imagini scanate in broderie în doar câteva secunde. Adauga broderie de tip quilting unde iti place. Aceasta este masina pe care va veți perfecționa abilitățile dumneavoastră.

Caracteristicile care vor scoate la iveala profesionistul din tine:

Noul sistem de recunoaștere art-line - deseneaza pur și simplu design-ul pe hârtie, scaneaza-l cu Innov-is XV și esti gata pentru a broda design-ul

Broderie de mare precizie - broderie de cea mai buna calitate

Scan și funcția de stippling (quilting) - creaza și coase modele de stippling complicate cu ajutorul desenelor proprii scanate prin camera încorporată sau din șabloane predefinite.

Noul ecran de rezoluție înaltă

Innov-is XV vine cu un nou ecran tactil de 10.1 "cu rezoluție înaltă, care face editarea broderiei, mult mai ușoara. Există, de asemenea, o interfață de utilizator îmbunătățită, cu caracteristici mai bune de editare a modelelor pe ecran.

Împreună cu un procesor nou, chiar mai rapid, am adăugat o zonă super-mare de brodat, pentru

confort maxim.

Un nou sistem inteligent al camerei de fotografiat inseamna o mai buna poziționare a broderiei. Datorita indicatorul LED, puteți vedea exact unde va cadea acul.

Veți obține o previzualizare precisă pe ecran înainte de a începe brodarea. Iar imaginea marita a

pozitiei acului vă permite să vedeți broderia în detaliu.

Mărirea oferă vedere clară a detaliilor ce sunt greu de observat

Scanarea modelelor in gherghef și afișarea lor pe ecranul mare va ajuta sa poziționati modelul de brodat și de a vedea o previzualizare înainte de a începe să brodati.

Acest lucru este ideal pentru atunci când aveți nevoie sa brodati modele pe linia gatului, sau un proiect de quilting complex.

Modele pot fi redimensionate, editate și puteti ajusta si unghiul cat este necesar pentru a se potrivi pe haină sau proiectul dumneavoastra.

Broderie de viteză mare - până la 1050 de impunsaturi pe minut

Indicatorul cu LED-uri vă arată exact unde va cadea acul in material.

Coasere cu adevarat profesionista

Noile caracteristici de cusut vă dau lungimea cusăturii consecventă, linii drepte cu ajutorul laserului și margine cusuta uniform . Cusatura de intarire la simpla atingere a unui buton,   coaserea cu usurinta a blugilor sau a mătăsurilor cu ușurință și personalizarea cusaturii direct pe ecran.

Caracteristici de cusut profesionale:

Butonul de intarire al cusăturii - prin simpla apăsare a unui buton, cusatura de intarire poate fi executată la începutul și la sfârșitul cusăturii. Când se apasă butonul pentru cusătura de intarire în timp ce coaseti o cusătura decorativă, masina de cusut se va opri automat după finalizarea modelului.

ICAP - ajută la asigurarea lungimii cusăturii consecventă pe toate grosimile de material prin menținerea presiunii piciorusului presor, indiferent de grosimea materialului.

Senzor de cusut la margine - detectează marginea materialului pentru a asigura cusaturi uniforme la distanta dorita de la marginea materialului, chiar și în curbe.

Ghidaj de linie laser - noua generatie de sistem de ghidarea a liniei cu laserul proiectează o linie dreaptă perfectă pe țesătură dumneavoastră. Pur și simplu ghidati materialul de-a lungul liniei de cusut drepte. Ideal pentru tivuri, patchwork sau coaserea snururilor.

Piciorus cu dublu transport- acest piciorus avansat vă permite să coaseti o varietate de materiale, cum ar fi denimul sau mătasea, cu usurinta . Piciorusul cu dublu-transport poate fi reglat direct de pe ecranul tactil pentru a se potrivi diferitelor țesături.

Stilou cu ultrasunete - lucreaza cu senzorii din Innov-is XV pentru a stabilii pozitia acului pentru cusatura dreapta, pentru a seta începutul și punctul final pentru cusatura și poate fi de asemenea utilizat pentru a regla lățimea cusaturii și cusăturile decorative.

Cusatura mea personalizata - vă permite să va creați propriile modele de cusături direct pe ecranul LCD tactil. Include mai mult de 40 de template-uri predefinite.

A fi minunat tocmai a devenit mai usor

Cu noile caracteristicile uimitoare de pe Innov-is XV, am făcut mai ușor ca niciodată modul de utilizare pentru a coase și a broda ca un profesionist.

Acum puteti crea modele mai mari, infila ata superioara la apăsarea unui buton și trimiterea modelelor de broderie direct de la stick-ul USB sau din PC ... și mult mai multe.

Caracteristici si functii:

Iluminatul cu LED-uri ultra-luminoase oferă o lumina clara, naturala, astfel încât să puteți vedea culorile și detaliile cusaturilor, indiferent de condițiile de iluminare din camera din care lucrati. Luminozitatea este complet ajustabila pentru a putea alege luminozitatea perfecta pentru dumneavoastra si pentru mediul in care lucrati.
Piciorusul pentru dublu-transport(matlasare):
Piciorusul standard cu dublu-transport
Piciorus cu banda de antrenat cu dublu-transport
Butoane centrale la indemana va ajuta la a face coaserea simplă si usoara. Cu ajutorul unei simple atingeri puteti controla functiile masinii de cusut.
Glisiera pentru reglarea vitezei ce va ajuta sa selectati usor viteza dorita, de la incet la repede. Aceasta glisiera poate fi de asemenea setata pentru a regla latimea si lungimea cusaturii in timp ce masina de cusut coase.
Infilarea electronica automata a atei superioare in ac, doar prin apasarea unui buton. Niciodata nu a fost mai simplu.
Braț lung de 11¼ "(285mm) pentru a crea proiecte și mai mari cu spațiu foarte mare in interior, ideal pentru proiecte de matlasare si quilting.
Ecran tactil color de 10.1".
Pur și simplu atingeți ecranul tactil pentru a:
Editarea broderiei de pe ecran
Particularizarea setărilor dvs.
Selectarea oricarei dintre cele 13 limbi
Vizualizarea ceasului
Vizualizarea de tutoriale pe ecran si a ghidurilor de utilizare ce va recomanda sa folositi setarile perfecte pentru cusatura dorita.
și mult mai multe ...
Genunchier
Eliberati-vă mâinile cu ajutorul acestui genunchier pentru a ridica / coborî piciorușul presor.
Ideal atunci când se lucrează pe proiecte mai mari, cum ar fi pilotele pentru matlasare.
Zona foarte mare de brodat 9½ x 14", 240 x 360mm, cu ajutorul careia puteti creea broderii foarte mari fara a fi nevoiti sa mutati iar materialul in gherghef.
Sistem independent de bobinare
Un motor separat dedicat bobinarii va ajuta sa bobinati chiar si in timp ce coaseti.

Porturi USB
SFDS - Sistemul patrat al dintilor transportori ce va ajuta sa coaseti materiale foarte subtiri la o calitate superioara.
Piciorus cu cutit pentru surfilat
Creati marginile perfecte cu ajutorulpiciorusului pentru surfilat cu taiere. Tăiați si coaseti materialul simultan. Fiti creativi cu ajutorul acestui sistem.

Indicator luminos pentru culoarea atei
LED-uri Multi-colorate de lumină va ajută pentru a vedea culoarea firului de care este nevoie pentru a broda modelul ales.

Art-Line

Pregătiți-vă să fiti uimit. O noua caracteristică uimitoare pe Innov-is XV este capacitatea sa de a recunoaște liniile. Acest lucru înseamnă că puteți creea automat broderie frumoasa, de la modele desenate manual, cum ar fi graffiti, template-uri de model sau chiar semnătura dumneavoastră.

Pur și simplu utilizați stiloul și hârtie pentru a desena schiță, apoi puneți hârtia pe suportul special pentru scanare. Camera o scaneaza și o recunoaște. Este apoi transformata automat în broderie de catre masina combinata de cusut si brodat Innov-is XV.

Puteți, de asemenea desena, cu stiloul direct pe ecran pentru a creea o broderie similara cu cea pentru matlasare. Masina va converti si v-a transforma in date o imagine scanată în câteva secunde.

Matlasarea in mod normal necesita foarte multa practica, dar noi am facut-o foarte simplu de manevrat cu ajutorul broderiei si a functiei Art-line.

Stippling - Broderie in gen matlasare

Cu Innov-is XV, puteți adăuga cu ușurință modele de broderie specifice matlasarii ori de câte ori doriți. Veți obține rezultate uniforme (spre deosebire de miscarea libera).

Pur și simplu prinde materialul in gherghef și alege zona în care doresti să apară efectul de matlasare. Selectati cusatura dorita si puteti apasa Start. Atat de simplu!

Cu Innov-is XV, vă veți bucura de rezultate profesionale de fiecare data.

My Design Center

Centrul meu de design vă permite să va creați propriile modele de broderie rapid și ușor, direct de pe ecranul tactil al masinii Innov-is XV.

Această caracteristică puternica și unica vă permite să creați propriile dvs. modele de broderie de la fișiere de imagine clip art sau de a desena direct pe ecranul tactil de mari dimensiuni.

Funcția Culori Amestecate îmbunătățită

Aceasta functie face ușor modul de a alege o noua culoare sau scheme de culori pentru modelele de broderie. Selectați din aleatoriu, degrade, stiluri de culori vii, precum si o serie de combinații de culori ce vor fi afișate pe ecran. Pur și simplu selectați opțiunea preferată și brodati modelul.

Acum puteți alege, de asemenea, culoarea preferată și Innov-is XV va genera combinații de culori complementare bazate pe culorile tale preferate.

Functia Autopunch

Cu functia autopunch, acum vă puteți transforma în mod automat imaginile scanate sau jpeg
clip art în formatul specific broderiei.
Pur și simplu importa o imagine in miniatură JPEG cu stick-ul de memorie, sau puteti folosi suportul de scanare pentru a scana o imagine. Innov-is XV va recunoaște ilustrația și o va converti automat in formatul pentru broderie.

Nu este necesar un calculator

Masina de cusut nu va avea nevoie să fie conectata la un calculator. Modul de convertire este rapid, distractiv, simplu și convenabil.

Caracteristici puternice de editare

Majoritatea modelelor de broderie predefinite pot fi personalizate dupa preferințele dumneavoastră, le puteti combina, redimensiona, roti, repeta, adauga litere și schimba culorile.  

 5 tipuri de font cu un total de 840 de caractere
 573 de cusaturi decorative
 149 de cusaturi utilitare
 15 tipuri de butoniere
 Un total de 1566 de cusaturi
 Latimea maxima a cusaturii de 7 mm
 Lungimea maxima a cusaturii de 5 mm
 Functia My Custom Stitch Avansata
 Coasere in laterale sau pe diagonala
 Viteza maxima de coasere si de brodare este de 1050 de impunsaturi pe minut
 Modele de broderie prestabilite (fara licenta) - 939
 Modele de broderie Disney/Pixar cu licenta - 166
 17 tipuri de fonturi pentru brodat
 10 rame cu cate 14 contururi fiecare
 Functia de creeare a aplicelor
 Aria maxima de brodare de 24 cm - 36 cm
 Innov-is XV vine completa cu sute de modele de broderie prestabilite cu modele de mari dimensiuni, oferindu-vă o gamă fantastică de alegere, perfecta pentru orice proiect.
 Broderii Moderne, animale, noi tehnici, vintage, japoneze, quilt, cool, sunt doar cateva din categoriile din care puteti alege.
 Ledul ultra luminos te ajuta sa lucrezi indiferent de lumina din jurul tau, permitandu-ti sa vezi culoriile si detaliile cusaturilor perfect. Puteti ajusta intensitatea luminii in functie de necesitatile dumneavoastra.
 Sistemul electronic automat de infilare al atei superioare va este de mare ajutor, deoarece infileaza ata rapid si precis doar prin apasarea butonului pentru infilare.
 Butoane centrale ce va ajuta sa aveti acces direct la functiile principale ale masinii ( intarirea, taierea atei, ac sus/jos, ridicarea si coborarea piciorusului presor, infilarea atei superioare, butonul start/stop).
 Buton glisant pentru reglarea vitezei. Acest buton poate fi folosit de asemenea si pentru reglarea latimii cusaturii in timp ce coaseti.
 Transport cu 7 puncte. Transportul super lin pentru cusaturi de calitate inalta.
 ICAPS- Sistemul automat pentru presiunea piciorusului ce detecteaza grosimea materialului in timp de coaseti si ajusteaza automat presiunea piciorusului presor, pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de o cusatura de calitate chiar si cand lucrati cu materialele dificile.
 Port USB. Puteti conecta masina direct la calculator pentru a importa modele de broderie sau puteti sa folositi un stick de memorie.
 Genunchier. Puteti sa folositi genungherul pentru a ridica sau cobora piciorusul presor. Este ideal cand lucrati la proiecte mai mari cum ar fi quilturile.
 Cusaturi cu latime de pana la 40mm folosind transportul multi-directional.
 Salvati timp pretios cu modelele de broderii care se cos mai rapid decat oricand, ajungand pana la 1050 de impunsaturi pe minut. Sistemul de prindere glisant al gherghefului iti permite sa atasezi si sa scoti gherghefele , in timp ce sistemul automat de taiere al atei isi face treaba, taind atele pentru a te ajuta pe tine sa salvezi din timpul si efortul tau.
 Rotirea si oglindirea modelelor
 Ghidaj cu laser
 Coborarea dintilor transportori
 Genunchier
 Sistemul cu transport dublu
 Creionul Ultrasonic
 Piciorusul pentru broderie cu indicator LED
 Puteti coase cu modulul de broderie atasat (penteu a avea o zona mai mare)
 Buton glisant pentru ajustarea vitezei
 Ecran tactil color LCD
 Port USB
 4 zone de iluminare LED de inalta performanta
 Sistem automat de infilare al atei superioare in ac
 Sistem automat de taiere al atei (Broderie)
 Usor de folosit cu ajutorul Meniului cu instructiuni
 Compatibil cu Softwareul Brother PE Design
 Functia ECO
 Ceas

Accesorii incluse:

 Piciorus universal pentru zig-zag J
 Piciorus pentru monograme N
 Piciorus pentru surfilat G
 Piciorus pentru fermoar normal I
 Piciorus pentru butoniera A
 Piciorus pentru tiv ascuns R
 Piciorus pentru cusut nasturi M
 Piciorusul pentru cusatura dreapta si materiale subtiri
 Piciorus pentru broderie W cu indicator LED
 1/4 Piciorus pentru quilting cu ghidaj
 Piciorus pentru broderie manuala deschis O
 Piciorus pentru matlasare echo E
 Piciorus pentru Quilting C
 Piciorus cu transport dublu
 Piciorus cu ghidaj pentru o aliniere perfecta V
 Piciorus pentru materiale dificile cu dublu transport
 Ghidaj pentru infilarea atei
 Dispozitiv pentru infilarea atei sau a snururilor
 Adaptor picioruse
 Surub mic
 Set ace universale
 Ac dublu
 Set ace cu varf bila
 Set de 10 bobine
 Cutter pentru ate (mai poate fi folosit si pentru butoniera)
 Foarfeca
 Perie pentru curatarea masinii de scame
 Preducea
 Surubelnita mica
 Surubelnita mare
 Surubelnita rotunda
 Dispzitiv pentru cea de-a doua papiota
 Opritor papiota mic
 Opritor papiota mediu x2
 Opritor papiota mare
 Opritor papiota special
 Stand pentru papiote
 Sisteme de prindere pentru bobine x 10
 Felt pentru papiote
 Plasa pentru papiota x2
 Placa ac pentru broderie
 Creion Touch pentru ecranul LCD
 Genuncher
 Cablu USB
 Suveica suplimentara
 Suveica pentru Bobbin Work(snur decorativ)
 Placa ac pentru cusatura dreapta
 Pedala
 Gherghef mediu 10 cm x10 cm
 Gherghef mare 30 cm x 18 cm
 Gherghef foarte mare 30 cm x 20 cm
 Gherghef super mare 36 cm x 24 cm
 Suport pentru scanat
 Papiota ata pentru bobina
 Insertie pentru brodat 4 bucati
 Creion pentru marcarea materialelor
 Creion cu Senzor
 Dispozitiv pentru asezarea creionului
 Sablon cu gradatii pentru gherghef
 Material pentru curatat ecranul LCD
 Cutie speciala pentru accesorii
 Manual de utilizare

Denumiri similare la Masina de cusut Brother Innov-is XV: Innov is XV, InnovisXV, Innov-isXV
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^