Sony 9183969

Sony 9183969

Sony 9183969

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Sony: Sony Joystick, Volan, Gamepad

Razer Junglecat Joystick, Volan, Gamepad 501,00 RON Razer Junglecat IPEGA PG-9082 Joystick, Volan, Gamepad 271,00 RON IPEGA PG-9082 8BitDo Arcade Stick Joystick (RET00234) Joystick, Volan, Gamepad 444,99 RON 8BitDo Arcade Stick Joystick (RET00234)
Descrierea produsului
Wireless Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Navigation Move Subcontroller Ps3   este subcontrollerul oficial de deplasare pentru  PlayStation Move  lansat de cei de la Sony.  
  PlayStation Move ofera o experienta de joc cu totul noua si inovativa pentru consola PlayStation 3 prin imbinarea intre un gaming realistic de high-definition cu un control intuitiv si foarte precis. Sistemul PlayStation Move cuprinde controlerul de miscare PlayStation Move controlerul de navigare PlayStation Move si camera PlayStation Eye prin intermediul carora face posibil un control sofisticat al miscarii si un gameplay imersiv posibil doar pe PS3. Controlerul de navigare PlayStation Move este folosit impreuna cu controlerul de miscare PlayStation Move in jocurile compatibile pentru controlul intuitiv al caracterelor si obiectelor din joc.

Controlerul de navigare PlayStation Move este un control suplimentar dezvoltat pentru a extinde experienta pe care jocurile concepute pentru PlayStation Move o pot oferi. El poate fi folosit in aproape toate jocurile PlayStation Move ce necesita controlul asupra unui caracter in joc replicand controlul pe care il ai pe partea stanga a controlerului wireless Dualshock 3 sau Sixaxis. Controlerul de navigare PlayStation Move are in plus insa un stick analog butoane directionale si doua butoane laterale plus butoanele L1 L2 si L3 pentru actiuni si comenzi necesare in jocuri cu control avansat.

Utilizatorii vor avea nevoie de camera PlayStation Eye pentru a se bucura de functionalitatile controlerului de navigare PlayStation Move. Controlerle DualShock 3 si Sixaxis wireless pot fi folosite in locul controlerului de navigatie PlayStation Move in jocurile compatibile cu acestea.
 

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.