Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

HPRC 2400 Case for Blackmagic Pocket 4K/6K/ 6K PRO (PKT2400-01)

679,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
westbuy.ro
 

HPRC Geanta HPRC 2400 BMD POCKET 4K (PKT2400-01)

1 000,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
cbspro.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 679,00 RON

Descrierea produsului
HPRC2400 for Blackmagic Pocket 4K este o carcasa etansa etansa si rezistenta la apa proiectata special pentru a transporta si proteja cu usurinta Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K si bazata pe seria HPRC2400 . Dispune de un interior de spuma de inalta densitate taiat in prealabil, care poate tine: camera foto, baterii, Wise portable 512 GB, suport HPRC1100 pentru carduri de memorie, alimentare de 30W cu adaptoare internationale, adaptoare internationale si obiective, cum ar fi Olympus M. Zuiko Digital ED 12-40mm F28 Pro.
Datorita faptului ca este usoara si ca are un maner ergonomic, precum si rezistenta, carcasa are dimensiuni aprobate pentru trasnportul aerian.
Pentru a asigura performante ridicate aceste genti sunt supuse unor teste severe de impact, presiune, rezistenta la apa, foc si rezistenta la substante chimice corozive. Prevazuta cu valva de presiune. Poate fi utilizata in orice mediu inclusiv subacvatic. Rasina speciala TTX01 din care este manufacturata geanta HPRC este atat de rezistenta incat producatorul isi permite sa ofere pentru 2400 garantie pe viata . Detalii pe site-ul producatorului, hprc. it .
Nota : Accesoriile care apar in imagini nu sunt incluse in pachet .


Denumiri similare la Husa, geanta foto video HPRC 2400 C: 2400C


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.