vidaXL 51122 Hota

vidaXL 51122 Hota

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2023-02-23): 937.99

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Hota de perete, puternică, dar cu un zgomot redus, este ideală pentru extragerea eficientă a fumului, grăsimii, umidității și chiar și a căldurii din bucătărie. Carcasa sa din oțel inoxidabil este combinată cu un panou elegant din sticlă securizată, oferind bucătăriei dvs. un aspect elegant și modern.

Această hotă cu coș de evacuare este echipată cu un filtru de grăsime lavabil, pentru a proteja interiorul hotei extractoare și conducta de evacuare împotriva grăsimii. Două lămpi cu LED încorporate luminează eficient suprafața de gătit și asigură economie de energie. Hota de bucătărie are viteze variabile prin intermediul butoanelor pe care le veți apăsa, pentru a vă asigura că aveți un control complet asupra vitezei de extracție. Un filtru cu cărbune este inclus pentru a ajuta la purificarea aerului și eliberarea aerului purificat în bucătărie, în timp ce procesul de extracție externă transferă mirosul de mâncare gătită în exterior, cu ajutorul conductei de evacuare incluse.

Hota de perete este ușor de asamblat.
Culoare: Negru
Material: Oțel inoxidabil și sticlă securizată
Dimensiuni: 596 x 313 x (780-1080) mm (l x ad. x î)
Debit de aer maxim: 550 m³/h
Echipată cu 2 x lampă cu LED de max. 1 W
Alimentare: 220-240 V ~, 50 Hz
Putere: 112 W
Nivel de zgomot:

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.