Princess 162620

Princess 162620

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Cand ai pofta de un picnic sau un aperitiv rapid pe care sa-l imparti cu prietenii, te poti baza pe plita electrica Raclette marca Princess.     Plita dispune de 2 suprafete de gatire diferite, una grill, confectionata din aluminiu turnat, si una neteda de tip Raclette, confectionata din piatra. Astfel, pe suprafata sa de 42 x 21 cm, tu si cei dragi tie puteti gati simultan preparate diferite, plita fiind ideala pentru prepararea a 8 portii.     Plita dispune de un termostat ajustabil, ce iti permite sa setezi temperatura de gatire dorita, in timp ce luminile indicatoare te vor anunta cand temperatura selectata a fost atinsa. Datorita puterii de 1400 W, plita se incinge rapid, iar preparatele sunt gata cat ai clipi.   Suprafata plitei este imbracata intr-un strat anti-adeziv, ceea ce faciliteaza atat intreg procesul de gatire, cat si curatarea placilor. Placile sunt detasabile si pot fi curatate la masina de spalat vase.
Plita vine impreuna cu 8 mini-tigai si 8 spatule. Toate pot fi curatate la masina de spalat vase. Tigaile dispun de un strat anti-adeziv la interior.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.