Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Princess Gratar electric Princess Economy Classic 102209, 1800 W

279,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
hotpick.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 279,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Princess: Princess Gratar de bucatarie

Bosch TFB3302V Gratar de bucatarie de la 385,00 RON Bosch TFB3302V Rommelsbacher KG 1800 Gratar de bucatarie de la 393,99 RON Rommelsbacher KG 1800 FG electronics FS013 Gratar de bucatarie de la 270,99 RON FG electronics FS013 Tefal CB 500512 Ultracompact Gratar de bucatarie 110,00 RON Tefal CB 500512 Ultracompact
Descrierea produsului
Putere 1800 W

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Gratarul electric Table Chef Economy marca Princess este extrem de versatil si poate fi folosit pentru a gati aproape orice. Poti prepara carnea, pestele sau legumele sau poti folosi acest gratar in stil teppanyaki, astfel oferindu-le tuturor ocazia sa-si prepare mancarea asa cum isi doresc. Table Chef este foarte usor de curatat multumita celor doua straturi antiaderente.
Suprafata de gatit este de 44 cm lungime si 23 cm latime, destul de mare pentru 4 persoane. Acest gratar electric Princess se incalzeste foarte repede multumita puterii de 1800 W si se mentine cald suficient timp. Temperatura se poate regla usor folosind termostatul.  
Cele doua straturi antiaderente rezulta si intr-un proces de gatire sanatos deoarece elimina nevoia de a folosi unt sau ulei, astfel asigurandu-se lipsa reziduurilor. Aceasta folosire usoara o face si usor de curatat, manual sau la masina de spalat vase. Caracteristicile aparatului

Putere: 1800 W;
Dimensiuni: 44 x 23 cm;
Prezinta 2 straturi antiaderente;
Termostat reglabil;
Cablu de alimentare detasabil;
Suprafata mare de gatire potrivita pentru 2 sau 4 persoane;
Dotat cu manere reci  pentru a fi usor mutat pe masa;
Nu necesita utilizarea grasimilor sau uleiului;
Este usor de curat datorita celor 2 straturi antiaderente.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.