Landmann 12934 TRITON PTS 3.0 Jubileum

Landmann 12934 TRITON PTS 3.0 Jubileum

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2021-06-11): 1699.00

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Cand planificati un decor de gradina, nu va ganditi doar la amenajarea placuta a mobilierului de gradina si la alegerea plantelor potrivite, ci si la functionalitatea intregului spatiu. Nu e de mirare ca alegeti doar cele mai bune modele de gratare, care va vor permite sa preparati cele mai gustoase feluri de mancare. Gratarele pe gaz sunt unele dintre cele mai bune ajutoare de acest fel - unul dintre ele este gratarul pe gaz Triton PTS cu grile din fonta. Succesul gratarelor cu gaz Triton este de-acum proverbial. Nu este o coincidenta, nu exista o metoda mai usoara de acomodare cu gama de gratare cu gaz Premium decat prin gratarele Triton de la Landmann. Oferind o zona mare de gatit si rafturi laterale rabatabile care economisesc spatiu, Triton 3.0 PTS este combinatia perfecta pentru familiile care cauta gatire optima si mijloace simple de depozitare a gratarului.

Gratarul Triton este echipat cu sistemul PTS. Acest sistem asigura distributia uniforma a caldurii produse de gratar, astfel incat sa nu existe „puncte reci sau „puncte fierbinti pe suprafata gratarului. Grilele sale de gatit din fonta sunt destul de mari pentru a gati mese pentru pana la 12 persoane, cu un spatiu de incalzire integrat si cu un spatiu de depozitare. Pentru cei carora le place carnea bine fripta, este disponibila o plita/suprafata de gatire optionala din fonta (se achizitioneaza separat). Termometrul integrat in capac va asigura temperatura perfecta de fiecare data atat pentru gatire directa, cat si indirecta. Pentru a va proteja gratarul de intemperii, investiti intr-o husa Landmann pentru gratar, model recomandat - 15706 (se achizitioneaza separat), o husa de 100 cm care poate fi utilizata cu rafturile laterale rabatate.
Specificatii:

Capac si usi dublu stratificate
Trei arzatoare din inox 3 x 3,5 kW = 10,5 kW
Arzator lateral incastrat
Grile de gatire din fonta
Suprafata de incalzire a alimentelor din otel emailat
Protectii la flacara, camera de ardere si tava de grasime emailate
Termometru integrat in capac
Spatiu de depozitare
Tava de grasime usor de scos
Aprindere piezoelectrica
Arzatoare cu logotipul Landmann
Patru roti cu mecanism de blocare
Potrivit pentru mese de pana la 12 persoane
Dimensiuni: 140 cm lungime (90 cm fara rafturile laterale) x 55 cm latime x 121,5 cm inaltime
Suprafata de gatire: 65 cm lungime x 44 cm latime
Tip de alimentare: cu gaz
Putere arzatoare: 10,5 kW
Greutate: 44 kg



Denumiri similare la Gratar Landmann 12934 TRITON PTS 3.0 Jubileum: 12934 TRITON PTS 3 0 Jubileum, 12934TRITONPTS30Jubileum


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.