Landmann 11366 Grill Chef

Landmann 11366 Grill Chef

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2022-05-31): 499.00

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Gratarul pe carbuni de tip kettle Grill Chef de la Landmann va va ajuta sa pregatiti o masa perfecta in aer liber. Daca sunteti genul de persoana careia ii place sa-si petreaca timpul liber la un gratar alaturi de prieteni, atunci ati nimerit bine. Gratarul acesta de forma rotunda va va oferi momente de neuitat langa cei dragi si un confort extraordinar de utilizare. Datorita dimensiunilor sale nu foarte mari, dar ergonomice, poate fi folosit rapid in cadrul picnicurilor sau in zone ce presupun deplasare sau cu spatiu redus de manevra.

Fabricat din otel, un material rezistent la umezeala, inghet si radiatii UV, potrivit pentru utilizarea gratarului la exterior, este prevazut cu o suprafata de gatit cromata si cu o grila pentru carbuni, dar si cu un orificiu bine ventilat in capac pentru o aerisire adecvata.
Modelul are o suprafata de gatit cu diametrul de 55 centimetri, optima pentru pregatirea unor mese de aproximativ 6 persoane. Punctul forte al acestui produs este capacul mare si robust, care este ideal pentru gatirea unor portii mari de carne. Capacul grabeste procesul de gatire, datorita aburului acumulat si confera siguranta. Produsul este, de asemenea, prevazut cu un raft foarte util in partea de jos, pe care puteti aseza un sac de carbuni sau de brichete, vase da gatit sau accesorii, pentru a avea totul la indemana. Gratarul acesta de forma compacta, de doar 12 kg, are 2 roti care va permit sa-l mutati cu usurinta in alte locuri.
Specificatii:

Dimensiuni ergonomice, pentru spatiu redus de manevra
Fabricat din otel, material rezistent la intemperii
Suprafata de gatire cromata, usor de curatat
Orificiu de aerisire, pentru ventilatie optima
Suprafata de gatire pentru mese de 6 persoane
Capac rotund, inalt, pentru gatire accelerata prin acumularea aburului sub capac
Raft inferior de depozitare accesorii, vase de gatit, carbuni
Sistem de transport cu doua roti, pentru manevrare cu usurinta
Dimensiuni: 55 cm diametru x 97 cm inaltime
Greutate: 12 kg



Denumiri similare la Gratar Landmann 11366 Grill Chef: 11366GrillChef


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.