ELBOW 4370518

ELBOW 4370518

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Gratarul disc de gradina traditional este  produs in Romania , fiind realizat  manual  din taler de tractor din otel 100% foarte rezistent de 3.5 mm grosime si dispune de picioare demontabile. Inaltimea discului este de 30 cm. Otelul este un excelent conductor de caldura, acesta incingandu-se foarte repede ( 3-5 minute) la focul de lemne, pirostrie pe gaz, aragaz, etc
Picioarele fiind demontabile, acest gratar poate fi demontat si transportat cu usurinta la locul de picnic, ocupand spatiu foarte putin in portbagaj. Picioarele discului si manerul rece au  filetul dat pe strung, direct pe fier,   fara tija filetata sudata, fiind mult mai rezistente fata de alte gratare disc din piata romaneasca. Este dotat cu un maner rece pentru a putea fi mai usor de manipulat chisr si cand acesta este incins. Picioarele pot fi demontate iar manerul rece poate fi folosit ca si agatatoare pentru trepied.
Inainte de prima folosire, este obligatoriu ca discul sa fie ars prin realizarea focului in cuva fara a adauga preparatele culinare.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.